Exercitii Pilates
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Home / Sanatate / Aerobic / Exercitii Pilates

Exercitii Pilates

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Exercitii Pilates
Daca vrei sa scapi de colaceii pe care i-ai acumulat de Sarbatori, exercitiile pilates sunt o solutie foarte buna. Exercitiile pilates sunt foarte eficiente si poti sa le practici oricand fare a te simti epuizata.

Exercitiul 1

Intinde-te pe o parte, cu piciorele intinse, aliniate cu coloana vertebrala. Tine talpile felxate. Flexeaza bratul de deasupra in fata trunchiului pentru a sprijini corpul in pozitia de lucru. Expira si ridica piciorul de deasupra pana la nivelul bazinului. Mentine aliniamentul corpului. Inspira si coboara lent piciorul, fara sa te relaxezi.

Exerciliul 2

Mentine piciorul de deasupra ridicat, tinand abdomenul incordat. Respira si intinde si flexeaza varful piciorului. In acest fel activezi gamba.

Exercitiul 3

Indoaie piciorul de deasupra pana cand genunchiul formeaza un unghi de 90 de grade. Tine varful piciorului intins. Coapsa piciorului de deasupra trebuie sa fie perpendiculara pe trunchi. Expira si ridica lent piciorul de la sol.

Exercitiul 4

Mentine piciorul de deasupre ridicat, mentinand aliniamentul corpului. Abdomenul trebuie sa fie incordat. Expira si ridica piciorul de dedesubt pana cand este lipit de cel de deasupra. Mentine piciorul de deasupra si trunchiul nemiscate, in timpul miscarii.


Acest articol a fost citit de 1307 vizitatori

Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau