7 Sfaturi pentru vopsit. Vopseste corect
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Home / Casa si Gradina / Amenajari Interioare / 7 Sfaturi pentru vopsit. Vopseste corect

7 Sfaturi pentru vopsit. Vopseste corect

Reseteaza Micsoreaza Mareste

7 Sfaturi pentru vopsit. Vopseste corect
O vopsea noua intr-o camera este ca o tunsoare sau un machiaj fabulos ce te face sa pari cu 10 ani mai tanara. Iti poate schimba complet senzatia pe care o ai cand esti in camera si sa iti mareasca placerea de a sta in casa ta. In continuare 7 sfaturi pentru o zugraveala de succes!
1. Zugraveala ar trebui sa fie un proces de doua zile
Nu incerca sa faci prea mult intr-o singura zi. Muta mobila in prima zi pentru a o da din drum. Da jos totul de pe pereti, incluzand cuiele si alte sisteme de agatare si acopera micile gauri. Acopera toate piesele ce vor ramane in camera si pune ceva pe podea pentru ca aceasta sa nu se pateze de la vopsea. Curata peretii pentru ca sa nu fie murdari sau plini de grasime.
2. Foloseste scoci de zugrav
Acest tip de scoci este cel mai bun prieten al unui zugrav. Spre diferenta de alt scoci, lipiciul sau impiedica vopseaua din a intra printre deschizaturi si este facut pentru a fi scos cu usurinta odata ce vopseaua s-a uscat, fara sa iti distruga munca. Disponibil intr-o varietate de marimi, este necesar de folosit pentru pereti fantastici!
3. Incepe cu o solutie speciala
Acest tip de solutii previn petele si mirosurile precum si imbunatatesc aplicarea stratului de vopsea pentru o aplicare neteda si rapida. Poti chiar adauga o cantitate mica de vopsea in solutie, atata timp cat ambele au aceeasi baza (latex, apa, ulei). Asta ajuta atunci cand vrei sa acoperi o culoare mai inchisa cu una mai deschisa.
4. Cumpara uneltele potrivite
Pensulele din par natural sunt pentru vopselele pe baza de ulei in timp ce pensulele sintetice sunt utilizate pentru vopsele pe baza de apa sau pe baza de latex. Cumpara pensule dense cu o margine de cizelare pentru a avea linii drepte in colturi si pe langa elementele din lemn.


Acest articol a fost citit de 2216 vizitatori

Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

Comentarii (1)


adauga_bannerul_tau