Domestos Double Power
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Home / Casa si Gradina / Amenajari Interioare / Domestos Double Power

Domestos Double Power

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Domestos îți oferă o armă dublă împotriva microbilor :
Domestos Double Power

Nu-i enervant când toaleta emană un miros neplăcut în ciuda eforturilor tale? O toaletă curată trebuie să strălucească și să miroasă frumos.
De aceea, Domestos a creat pentru tine Domestos Double Power, un odorizant de toaletă modern care te ajută să păstrezi toaleta proaspătă și curată pentru foarte mult timp. Astfel,
nu o vei curăța mai des decât este nevoie.

Noul Domestos Double Power este un odorizant de toaletă ce conține atât un lichid de curățare eficient ce îndepărtează murdăria organică, cat și o capsulă de gel parfumată care împrospatează toaleta de fiecare dată când tragi apa. Pe scurt: arma ta dubla de la Domestos care durează până la 230 de utilizări.

Lichidul dens din Domestos Double Power face o spumă abundentă și curață eficient chiar și sub marginea toaletei fără a lăsa urme pe vasul acesteia. Astfel, suprafaţa toaletei ramâne albă și strălucitoare.

Noile odorizante de toaletă Domestos Double Power se găsesc în hypermarketurile și supermarketurile din toată țara începând cu 1 noiembrie, în trei variante de parfum : Ocean, Pin și Lavandă, la un preţ atractiv special pentru tine.


Domestos a fost lansat în anul 1920, fiind una dintre primele mărci de produse pentru dezinfectat. În România, Domestos a apărut în anul 1996, poziţionându-se ca produs de curăţat cu vâscozitate ridicată, care îndepărtează nu doar murdăria vizibilă, ci şi toţi microbii cunoscuţi - virusuri, bacterii, fungi, chiar şi spori - dezinfectând astfel suprafeţele lavabile din locuinţă. Pentru că oferă nu doar curăţenie, ci şi dezinfecţie, Domestos contribuie de fapt la protejarea sănătăţii întregii familii.

Pentru informaţii suplimentare contactaţi:
Bianca Severin, McCannPR – 0725.346.009 sau bianca_severin@mccannpr.ro
Sursa: McCannPR

Acest articol a fost citit de 1192 vizitatori

  • Domestos Double Power
  • Domestos Double Power
  • Domestos Double Power
Galerie Foto [3]
Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau