Intrare Feng Shui. Feng Shui pentru holul tau
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Home / Casa si Gradina / Amenajari Interioare / Intrare Feng Shui. Feng Shui pentru holul tau

Intrare Feng Shui. Feng Shui pentru holul tau

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Feng Shui este arta crearii de medii ce actioneaza pentru a ne imbunatati viata. Casele au un impact puternic asupra prosperitatii, sanatatii, relatiilor si succeselor noastre. Intrarea stabileste tonul fiind primul spatiu cu care intri in contact cand intri intr-o casa. Directioneaza toate energiile ce vin din-afara
Conform principiilor eng shui, holul determina bogatia si fericirea unei familii. Feng Shui ofera solutii pentru a ridica nivelul energiei pozitive chiar si atunci cand sugestiile optime sunt imposibil de realizat. In continuare cele mai importante sfaturi pentru a crea o atmosfera Zen in holul tau:
1. Energia trebuie sa circule
Capatul scarii nu trebuie sa fie in fata usii. Energia se va concentra pe scara, urcand spre nivelul urmator si nu va trece prin restul spatiului. Daca deja ai o scara fata in fata cu usa, plaseaza o planta sau scluptura la capatul scarii.
2. Oglinda, oglinjoara
Un perete pe partea opusa a unei usi blocheaza circularea energiei din casa. Primul tau instinct ar fi sa agati o oglinda acolo pentru a deschide spatiul, insa asta face doar ca energia sa se reflecteze si sa fie trimisa inapoi, in afara casei. In schimb plaseaza un peisaj fata in fata cu usa. Atrage ochiul, ii da adancime spatiului si da iluzia ca ar fi ceva dupa perete.
Oglinzile sunt totusi accesorii extraordinare intr-un hol, mai ales unui ingust, mic si intunecat. Plaseaza-le pe unul dintre petretii laterali usii, la o inaltime de unde poate reflecta lumina, facand spatiul sa para mai mare.


Acest articol a fost citit de 7211 vizitatori

  • Intrare Feng Shui. Feng Shui pentru holul tau
Galerie Foto [1]
Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

Comentarii (1)


adauga_bannerul_tau