O casa curata si stralucitoare cu doar doua geluri pentru curatenia universala de la Cif
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Home / Casa si Gradina / Amenajari Interioare / O casa curata si stralucitoare cu doar doua geluri pentru curatenia universala de la Cif

O casa curata si stralucitoare cu doar doua geluri pentru curatenia universala de la Cif

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Toată lumea visează să aibă o casă curată si strălucitoare folosind cât mai puține produse de curățenie cu ajutorul cărora să poată elimina aproape orice pată. Dacă până în prezent erați nevoiți să achiziționați mai multe produse diferite care ocupau mult spaţiu în baie și în bucătărie, acum Cif vă oferă o variantă practică, eficientă și ideală pentru bugetul familiei: Noile Geluri care lasă în urmă o casă îngrijită, ireproșabilă. În această lună Cif a lansat o noua gamă de produse universale de curăţenie Cif Gel, formată din: Cif Gel cu Clor Activ şi Cif Gel pentru Baie. Acestea pot fi utilizate pe toate suprafeţele lavabile din casă, lasându-le curate, strălucitoare şi plăcut mirositoare.
Această gamă aduce un plus atât în cazul investiţiei și al diversității în utilizare, cât şi în cel al spaţiului destinat păstrării recipientelor. Cif Gel cu Clor Activ şi Cif Gel pentru Baie sunt suficiente pentru a avea o casă îngrijită.
• Cif Gel cu Clor Activ, destinat curăţării şi înălbirii suprafeţelor lavabile, este ultradegresant şi eficient în toate condiţiile de duritate a apei; curăţă murdăria dificilă precum petele de ceai, vin roşu, sau petele de fructe roşii, lăsând în urmă un parfum proaspăt.
• Cif Gel pentru baie este destinat îndepărtării murdăriei din baie precum depunerile de piatră sau urmele de apă și săpun şi are o eficienţă maximă în toate condiţiile de duritate a apei. Noile geluri de la Cif pot fi folosite atât nediluate, cât şi diluate.
• Sub forma nediluată, Cif Gel cu Clor Activ şi Cif Gel pentru Baie pot fi utilizate pe suprafeţele lavabile mici precum obiectele sanitare, aparatele electrocasnice, plăcile din gresie sau faianţa. Cif Gel nediluat se poate aplica pe un burete sau direct pe suprafaţa murdară şi necesită clătire.
• Sub forma diluată, noile geluri Cif pot fi folosite pe podelele lavabile din întreaga casă, prin dozarea a două căpăcele într-o găleată cu apă, iar în acest caz clătirea după utilizare nu este necesară.Cif îţi recomandă să folosesti gelurile nediluate prin aplicarea pe bureţii Vileda Soft Power, care pot fi utilizaţi de mai multe ori fără să se degradeze şi nu zgârie suprafeţele.
Cif Gel cu Clor Activ şi Cif Gel pentru Baie completează celelalte game de produse Cif existente în România: Cif Cream - formată din Cif Cream şi Cif SuperCream Universal; Cif Spray - formată din spray-uri pentru curăţenia zilnică (Bathroom, Kitchen & Degreaser, Windows & Shine), spray-uri pentru murdăria dificilă (Cif Inox, Cif Power Creams – Baie, Bucatarie, Cif Power Cream Universal); Cif Brilliance(Cif pentru podele lavabile şi Cif pentru podele din lemn).
Preţ recomandat Cif Gel: 9,28 lei.
Despre Cif şi UnileverCif, marcă a companiei Unilever, a fost lansată pe piaţa din România în 1998. Cif se adresează în special femeilor pentru care este important ca locuinţa lor să îşi menţină aspectul curat, ca nou. Marca Cif a fost lansată prima dată în Franţa, în 1969, printr-un produs de curăţat sub forma de cremă, care oferea o alternativă modernă şi "fără zgarieturi" la tradiţionalele prafuri de curăţat.
Printre mărcile pe care Unilever le comercializeaza in România se numără atat branduri de renume internaţional: Cif, Domestos, Coccolino, Rexona, Dove, Clear, Lipton, Knorr, Rama sau Algida, precum şi mărci locale care au câştigat încrederea consumatorilor, precum Dero, Delikat, Delma şi Napoca.În fiecare zi, 160 milioane de consumatori aleg un produs Unilever dintre cele 400 de marci şi 14 categorii de produse destinate alimentaţiei, îngrijirii locuinţei şi îngrijirii personale.
Compania investeşte anual peste 1 miliard de euro în cercetare şi dezvoltare, în cele 5 laboratoare Unilever care explorează noi idei şi tehnici pentru dezvoltarea produselor companiei.
Sursa: McCannPR

Acest articol a fost citit de 1721 vizitatori

  • O casa curata si stralucitoare cu doar doua geluri pentru curatenia universala de la Cif
Galerie Foto [1]
Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau