Primăvara asta faci curat în ritm de dans și câştigi premii cu CIF și DOMESTOS
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Home / Casa si Gradina / Amenajari Interioare / Primăvara asta faci curat în ritm de dans și câştigi premii cu CIF și DOMESTOS

Primăvara asta faci curat în ritm de dans și câştigi premii cu CIF și DOMESTOS

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Primăvara asta faci curat în ritm de dans și câştigi premii cu CIF și DOMESTOS
Odată cu venirea primăverii, ne ascundem hainele groase, deschidem larg geamurile și scoatem casa la lumină cu o curățenie de zile mari.
Este perioada în care trebuie să găsim soluții rapide și la îndemână pentru ca frecatul podelelor, spălatul geamurilor și curățarea faianței să devină mai uşoare.

Cine-ți face curățenia de primăvara mai ușoară? Cif și Domestos împreună cu muzica ta preferată.
Cei doi specialiști în curățenie sunt „Si hranici Si darnici”, iar acum îți vin în ajutor cu pachetele speciale și premii pe măsură.
Cif și Domestos prin platforma promoțională ”Si harnici Si darnici” sunt aliații curățeniei încă din 2003 oferind nu doar produse de o calitate exceptională ci și experiența unei curățenii eficiente. Anul acesta, curățenia de primăvară se face pe ritmuri muzicale și cu premii la alegere.

Tot ceea ce trebuie să faci este să cumperi un produs Cif sau Domestos cu eticheta promoțională în perioada 01.03.2012 – 30.04.2012, să-ți alegi premiul dorit și sa inscrii codul prin SMS la 1886 sau pe site-ul campaniei, www.siharnicisidarnici.ro . Poți alege : Home Theatre 3D, TV LED 3D-HD sau IPAD 2.

Cif și Domestos în această primăvară au prețuri speciale, premii generoase, muzică antrenantă și sfaturi pentru curățenia căminului tău :
Sfaturi pentru bucătărie:
- Microbii și bacteriile se înmulțesc cel mai rapid în mediu umed . Bureții și lavetele folosite la curățat sunt cele mai predispuse la înmulțirea bacteriilor. Este foarte important să le dezinfectezi zilnic cu Domestos 24H diluat sau cu Domestos spray. Înainte de o nouă utilizare, nu uita să le clătești bine cu apă.
- Hota absoarbe zilnic mirosuri de mâncare, iar pe ea se depun praf și pete uleioase. Întreține hota curată cu Cif Spray Kitchen&Degreaser.
- Pardoseala din casă se murdărește foarte rapid din cauza prafului , de aceea este bine să o spălăm cât de des putem : cu Cif Brillance pentru podele îi redai strălucirea și te bucuri de un parfum proaspăt în întreaga cameră.
Sursa: siharnicisidarnici.ro

Acest articol a fost citit de 1894 vizitatori

Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau