Piftie de porc
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separator







addf
separator separator
separator
Home / Retete Culinare / Aperitive / Piftie de porc

Piftie de porc

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Piftie de porc
Retete culinare, Retete de mancare - Reteta Piftie de porc

Ingrediente
- 2 picioare de porc
- un ciolan proaspat
- cateva bucati de sorici
- sare, usturoi dupa gust

Mod de preparare:
Carnea se curata, daca e cazul se parleste inainte, apoi se spala bine si se pune intr-o oala cu apa rece sa stea 30 minute.
Se schimba apa din vas si se pune carnea la fiert.
Apa trebuie sa fie suficient de multa incat sa acopere carnea de tot.
Se pune sare si usturoi dupa gust si se pot pune si boabe de piper.
Se fierbe la foc mic vreo 5-6 ore, pana se desprinde carnea de pe oase.
In timp ce fierbe, se degreseaza.
Grasimea se aduna deasupra si se face ca o pojghita. E bine sa indepartam grasimea.
Dupa ce a fiert, se pune in vase si se lasa la racit.


Pofta buna!

Reteta trimisa de
Nicoleta “nicole789” in cadrul concursului Castiga un mixer vertical "Sunny Morning"






Acest articol a fost citit de 2543 vizitatori

Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau