Retete culinare: Ciuperci cu maioneza si usturoi
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separator







addf
separator separator
separator
Home / Retete Culinare / Aperitive / Retete culinare: Ciuperci cu maioneza si usturoi

Retete culinare: Ciuperci cu maioneza si usturoi

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Retete culinare: Ciuperci cu maioneza si usturoi
Ciuperci cu maioneza si usturoi

Ingrediente : 400 g ciuperci, 250 g maioneza, 3-4 catei de usturoi, 1 legatura de patrunjel verde, 1 lingura otet, sare.
Mod de preparare
Se curata ciupercile, se spala bine si se pun la fiert, adaugand 50 ml apa, putina sare si 1 lingura de otet (pentru pastrarea culorii albe). Dupa ce au fiert, se scurg de zeama.
Se taie ciupercile feliute si se amesteca cu maioneza in care s-au incorporat cateii de usturoi zdrobiti.
Se amesteca bine si se garnisesc cu patrunjel verde tocat.
Se poate servi, fie imediat, fie dupa ce a stat o ora la rece, cu felii de paine prajita.
Se pot folosi st ciuperci albe din specia Champignon. Acestea se calesc usor cu putin unt, fara a adauga apa.






Acest articol a fost citit de 11625 vizitatori

Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

Comentarii (1)


adauga_bannerul_tau