Retete culinare – Rosii umplute cu ton
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separator







addf
separator separator
separator
Home / Retete Culinare / Aperitive / Retete culinare – Rosii umplute cu ton

Retete culinare – Rosii umplute cu ton

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Retete culinare – Rosii umplute cu ton
Asculta de sfatul nutritionistilor si alege sa consumi peste. Iti recomandam sa incerci o reteta de Rosii umpute cu ton. Este un preparat savuros si, in acelasi timp, sanatos.

Pentru a prepara Rosii umplute cu ton, ai nevoie de urmatoarele ingrediente:
8 rosii medii
400 g ton in ulei vegetal
100 g masline verzi
o legatura patrunjel
zeama de la 2 lamai
sare grunjoasa
piper alb macinat

Pentru maioneza:
2 oua fierte
2 oua crude
100 ml ulei
o lingura mustar iute
busuioc proaspat

Mod de preparare:
Se fierb ouale aproximativ 8 minute, apoi se lasa in apa rece, pentru a se putea decoji mai usor. Se curata si se separa albusul fiert de galbenus. Albusurile se toaca marunt si se dau la rece.
Galbenusurile fierte se amesteca cu cele crude, se adauga sare, piper, mustar si se pregateste maioneza. Se lasa la rece, acoperita cu folie de plastic.
Se spala rosiile, se curata miezul si se pun la scurs cu gura in jos pe un servet absorbant de bucatarie. Tonul se zdrobeste, se adauga maslinele tocate marunt, verdeata, albusurile fierte si maioneza. Se potriveste cu sare, piper si lamaie, dupa gust. Se umplu rosiile si se servesc ornate cu busuioc proaspat.






Acest articol a fost citit de 3100 vizitatori

Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

Comentarii (1)


adauga_bannerul_tau