Rosii la gratar
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separator







addf
separator separator
separator
Home / Retete Culinare / Aperitive / Rosii la gratar

Rosii la gratar

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Rosii la gratar
Rosiile contin antioxidanti gata sa lupte impotriva cancerului. Pentru a-ti asigura o sanatate de fier pregateste o reteta de Rosii la gratar. Frige rosiile la gartar si vei obtine o aroma intensa si inconfundabila. Combina-le cu ulei de masline pentru ca inima ta sa fie protejata.

Ingrediente:

500 g rosii tari, coapte, taiate pe lungime
2 linguri de usturoi pisat
2 lingurite de cimbru proaspat maruntit
2 linguri ulei de masline
1 lingurita de sare
¼ lingurita de piper negru macinat

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 120°C.
Tapeteaza doua tavi de gatit cu hartie de copt. Asaza rosiile cu partile taiate orientate in sus.
Presara pe fiecare rosie usturoi si cimbru. Stropeste-le apoi cu uleiul de masline si intinde bine toate ingredientele.
Asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Lasa la gratar aproximativ cinci ore. Ai grija sa le scoti din cuptor inainte sa se usuce prea tare.







Acest articol a fost citit de 2407 vizitatori

Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

Comentarii (3)


adauga_bannerul_tau