TOBA DE PORC
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separator







addf
separator separator
separator
Home / Retete Culinare / Aperitive / TOBA DE PORC

TOBA DE PORC

Reseteaza Micsoreaza Mareste

TOBA DE PORC
Retete culinare, Retete Aperitive - Reteta TOBA DE PORC

INGREDIENTE:
1 kg carne macra
2 picioare
stomacul de porc
Urechile
Limba
o bucata de ficat
un pic de slanina
Sorici
sare, piper, foi de dafin

MOD DE PREPARARE
Se pun la fiert picioarele si urechile cu sare si piper, foi de dafin, si se spumeaza de cate ori este nevoie, apoi cand furculita patrunde usor in carne adaugam soriciul, ficatul, limba si carnea macra.
In timpul fierberii oala se tine descoperita.
Lasam sa fiarba foarte bine pana carnea se desprinde de pe oasele picioarelor.
Se lasa sa se raceasca putin in zeama in care a fiert dupa care se taie cuburi potrivite se amesteca cu putina slanina la fel taiata cuburi (dar nu prea multa ca sa nu iasa prea grasa), se sareaza si se condimenteaza dupa gust.
Se umple stomacul de la porc cu aceasta compozitie, bineinteles dupa ce a fost foarte dine curatat si sa mai pune la fiert inca 20 de minute.
Se scoate din apa si se pune la presat.


Pofta buna la TOBA DE PORC!
Craciun Fericit!

Reteta trimisa de
Lenuta Ionela Conof “nutica870” in cadrul concursului Castiga un mixer vertical "Sunny Morning"






Acest articol a fost citit de 3149 vizitatori

Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau