Progrese realizate in domeniul celulelor stem
close
info
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Home / Mamici / Bebelus / Progrese realizate in domeniul celulelor stem

Progrese realizate in domeniul celulelor stem

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Progrese realizate in domeniul celulelor stem
Poate te intereseaza si...

Progrese realizate in domeniul celulelor stem la Conferinta de la Vatican

La inceputul lunii aprilie 2013, a avut loc la Vatican cea de-a doua Conferinta Internationala despre celule stem adulte: “Medicina regenerativa – Schimbare Fundamentala in Stiinta si Cultura”.

Conferinta a fost organizata prin colaborarea dintre Consiliul Pontifical pentru Cultura al Vaticanului, NeoStem, Fundatia Stem for Life si Organizatia STOQ (Stiinta, Teologie si Ontologie).

In cadrul evenimentului, oamenii de stiinta din domeniul celulelor stem si o serie de clinicieni au prezentat progresele medicale realizate pana in prezent, dar si cercetarile in curs de desfasurare in intreaga lume.

Au fost discutate printre altele capacitatea de regenerare a organelor deteriorate sau bolnave; restabilirea functiei cardiace dupa un atac de cord; reechilibrarea propriului sistem imunitar, inhiband dezvoltarea bolilor cronice; progresele realizate in terapia impotriva cancerului; prevenirea respingerii organelor, dar si abordarea unei serii de alte boli si traumatisme, precum scleroza multipla, leziuni cerebrale traumatice si boli cardiovasculare, prin intermediul terapiilor cu celule stem.

In cadrul evenimentului, au fost prezenti si pacienti care au impartasit propriile povesti si experientele lor legate de tratamentele cu celule stem care au ajutat la reducerea suferintei cauzate de boala.
Sursa: biogenis.ro

Acest articol a fost citit de 801 vizitatori

Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau