Colectii de Bijuterii
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Home / Moda / Bijuterii / Colectii de Bijuterii

Colectii de Bijuterii

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Poate te intereseaza si...

Materialele neconventionale si-au facut loc tot mai mult in colectiile de bijuterii. Ele sunt folosite de creatori intrucat permit crearea de modele deosebite, complexe si in acelasi timp accesibile.
Dintre acestea, materialul de tip acrilic, generic denumit material plastic, a facut obiectul a numeroase cercetari in domeniu, datorita proprietatilor sale. Tehnologiile moderne permit prelucrarea si modelarea acestui tip de material, pentru a-i conferi aspecte si forme dintre cele mai variate.
Materialul plastic a devenit astfel unul dintre preferatele designerilor de bijuterii, intrucat ii ajuta sa obtina efecte spectaculoase transpuse in produse lejere, cu un design deosebit.
Predominant in noua colectie 2007 - 2008, materialul plastic este prezent in forme diverse:
metalic; colorat; cristalin; reflectand lumina; opac; lucios; de o consistenta si rezistenta foarte ridicata; transparent; multiplu fatetat; imbracat in material textil cu aplicatii sclipitoare.
Materialul plastic este completat de: metal simplu sau, intr-o proportie mica, sub forma de filigran, in special ca suport pentru plastic; metal emailat; material textil sub forma de snur si mai rar dantela, mereu combinat cu plastic sau metal emailat.
Alaturi de bijuteriile din materiale neconventionale sunt mereu prezente, bijuteriile din argint, bijuteriile din aur si metal inoxidabil placat cu aur.
Acest articol a fost citit de 7013 vizitatori

  • Colectii de Bijuterii
  • Colectii de Bijuterii
  • Colectii de Bijuterii
  • Colectii de Bijuterii
Galerie Foto [4]
Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau