Wal - Mart adauga o noua fateta linii sale de bijuterii: o modalitate de urmarire
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Home / Moda / Bijuterii / Wal - Mart adauga o noua fateta linii sale de bijuterii: o modalitate de urmarire

Wal - Mart adauga o noua fateta linii sale de bijuterii: o modalitate de urmarire

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Magazinele Wal-Mart, Inc. au lansat bijuteriile Love, Earth(R) jewelry, aceastea fiind primele bijuterii ce pot fi urmarite in totalitate, disponibile doar in magazinele Wal-Mart, Sam’s Club, pe Walmart.com si Samsclub.com. Noua linie, ce schimba modul in care bijuteriile accesibile ca pret sunt realizate si vandute, este rezultatul colaborarii dintre Wal-Mart, Conservation International (CI) si partenerii Walmart. Le va da clinetilor posibilitatea de a urmarii traseul bijuteriilor sale Love, Earth de la mina la magazin, utilizand Internetul.
Love, Earth este primul pas Wal-Mart pentru a dovedi ca tot aurul, argintul si diamantele utilizate in bijuteriile vandute in magazinele Wal-Mart si Sam’s Club vin din mine si de la mestesugari ce ating criteriile si standardele Wal-Mart. Standardele si criteriile includ drepturi de mediu inconjurator, drepturile omului si problemele de comunitate. In 2010, Walmart spera ca cel putin 10% din bijuteriile sale sa atinga aceste standarde.
“Wal-Mart recunaoste ce persoanele care cumpara de la noi sunt interesati de calitatea bijuteriilor lor si de impactul potential asupra lumii:, spune Pam Mortensen, veice-presedinte si manager de divizia de produse de la Wal-Mart. “ Cu Love, Earth, clinetii primesc bijuterii frumoase si la preturi modice ce ajuta la sustinerea resurselor si la intarirea comunitatilor.”
Clientii pot vizita http://www.loveearthinfo.com pentru a vedea din ce mine au fost scoase bijuteriile sale si unde au fost realizate si sa afle programele sociale si pentru mediul inconjurator al furnizorilor. Site-ul ofera si informatii despre standardele folosite pentru a selectiona furnizorii si asigura ca intregul porces este unul corect.


Acest articol a fost citit de 1036 vizitatori

  • Wal - Mart adauga o noua fateta linii sale de bijuterii: o modalitate de urmarire
Galerie Foto [1]
Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau