Cand nu au succes femeile frumoase
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Home / Birou / Cariera / Cand nu au succes femeile frumoase

Cand nu au succes femeile frumoase

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Cand nu au succes femeile frumoase
Persoanele cu aspect fizic atractiv au, de obicei, un mic avantaj in fata celorlalti, atunci cand vor sa obtina un loc de munca. Este concluzia unor studii de psihologie. Pe de alta parte, frumusetea poate fi si o povara.
Frumusetea femeilor nu le ajuta atunci cand ele vor sa ocupe posturi care, de obicei, sunt ocupate de barbati, se precizeaza intr-un articol al My Health News Daily.
In astfel de cazuri, frumusetea este o povara. Aceste consideratii apartin profesorului Stefanie Johnson, de la UC Denver Business School, care a publicat un articol in revista de psihologie Journal of Social Psychology. Insa, posturile pentru care sunt preferate femeile frumoase sunt mult mai multe decat cele in care ele nu sunt binevenite.
Femeile atragatoare sunt sfatuite, astfel, sa evite posturi ca: inginer mecanic, responsabil de santier sau manager de dezvoltare. Persoanele atractive, in general, au succes mai mare in viata. Obtin salarii mai mari, sunt admise mai usor la facultate si obtin chiar mai multe decizii favorabile in procesele de la judecatorie.
In meserii cum ar fi cea de agent de vanzari in domeniul auto, frumusetea interlocutoarei este foarte importanta, putand duce la o cifra de vanzari ridicata. In astfel de posturi, este foarte importanta interactiunea dintre angajat si client.
Sursa: ziare.com

Acest articol a fost citit de 1544 vizitatori

Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau