Miscare riscanta: De la bancher la motociclist. Esti pregatita pentru o schimbare de cariera?
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Home / Birou / Cariera / Miscare riscanta: De la bancher la motociclist. Esti pregatita pentru o schimbare de cariera?

Miscare riscanta: De la bancher la motociclist. Esti pregatita pentru o schimbare de cariera?

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Miscare riscanta: De la bancher la motociclist. Esti pregatita pentru o schimbare de cariera?
Valerie Thompson este o femeie intr-o lume a barbatilor. Fosta directoare de banca este una dintre putinele femei care si-a pus casca dfe protectie si a intrat in curse, de multe ori trecand de 175 mph. In mai putin de 3 ani, Thompson a ajuns in elista motociclistilor de curse. A fost trecerea de la bancher la motociclist o schimbare de cariera riscanta? Bineninteles! Insa este muca ei departe de pista si povestea de cum a ajuns aici ce poate ajuta si alte femei care vor sa-si urmeze carierele aparent imposibile.

Du-te pe pista
Bancher profesionist, Valerie Thomspon avea 40 de ani cand a inceput sa faca motociclism de performanta. “Am inceput sa merg din ce in ce mai repede pe Scottsdale road, cu vreo 15 prieteni,” isi aminteste Thompson. “Un prieten de-al meu si-a facut griji si mi-a spus, ‘Valerie esti iesit de sub control! Du-te la curse.”

Taking it to the track
Si asta a facut, La cateva luni a participat la prima cursa si a continuat de acolo. Thompson nu este doar motociclist auto-didact; in 2008, a ajuns in seris de curse Pro Stock Motorcycle.
Schimbarea curajoasa de cariera a lui Thompson este o sursa de inspiratie pentru alte femei care doresc sa isi paraseasca locurile de munca pentru ca nu le mai satisfac si sa faca ceva care chiar inseamna ceva pentru ei. “De la bancher la motociclist si apoi la motociclist de curse, am stiut dintotdeauna ca vreau o cariera intr-un domeniu care sa ma pasioneze si aceasta transformare a fost graduala,” spune motociclistul profesionist. “ A fost nevoie doar de o persoana sa imi spuna si sa ma faca sa cred ca voi putea conduce o motocicleta singura.”

Cursa pentru o cauza
Thompson nu face curse doar pentru recunoastere; participa la competitii pentru HopeKids, o organizatie nonprofit care ofera evenimente si o comunitate puternica de sprijin pentru copiii cu cancer si alte boli grave. HopeKids inconjoara copiii si familiile acestora cu un mesaj de speranta, ce poate fi un medicament extrem de puternic. “Iubesc copiii si sa ii faca sa zambeasca si sa vorbesc cu ei cand sunt timizi,” spune Thompson. “Vreau sa daruiesc si sa am o influenta pozitiva in viata lor.”


Acest articol a fost citit de 1422 vizitatori

Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau