Sase elemente esentiale pentru networking de cariera
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Home / Birou / Cariera / Sase elemente esentiale pentru networking de cariera

Sase elemente esentiale pentru networking de cariera

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Sase elemente esentiale pentru networking de cariera
Networking-ul inseamna sa iti creezi o familie extinsa. Inseamna sa dezvolti conexiuni, sa iti pese de oameni, sa iti maresti “tribul”. Mai presus de toate, networking-ul nu este ritualul social neplacut pe care il credem – poate fi amuzant!
Aici ai 6 sfaturi esentiale de networking care te vor ajuta in cariera – si in viata
Sfaturile de top pentru networking-ul de cariera
1. Practica networking-ul “cu palma intinsa” – Cand faci neworking dai sau iei? Networking-ul cu palma intinsa se face in spiritul servitului, al datului fara sa ceri ceva in schimb. Cand faci networking “cu palma in jos” vrei sa iei pentru folosul propriu. Palma intinsa = interactiune emotionala. Palma in jos = luat in mod egoist. Care atitudine rezulta in construierea de relatii, care ofera valoare si pana la urma ofera beneficii ambelor parti? Ai ghicit. Universul are un sistem perfect de contabilitate. Dai la altii, se va intoarce spre tine.
2. Apreciaza zilnic. Apreciaza cel putin o persoana zilnic. Pur si simplu spune-i cat de mult o apreciezi, ce face, orice te emotioneaza la ea. Ea va fi flatata si te vei simti foarte bine.
3. Egalizeaza-te cu altii – cred ca toti avem o unitate de valoare, nici mai mult, nici mai putin. Nimeni nu poate adauga la ea, nimeni nu poate lua din ea. Toti suntem egali. Doar pentru ca cineva este puternic, bogat, faimos nu inseamna ca este mai bun ca tine. Incearca sa te egalizezi cu ceilalti – asta te va ajuta sa interactionezi mai usor cu altii si sa comunici cu oameni din diferite categorii.
4. Cautare in baza de date – asta este o metoda distractiva daca vrei sa intri in contact cu cineva da nu stii cu cine. Treci prin lista ta de contacte si alege un nume. Apoi gandeste-te la toate lucrurile care iti plac la acea persona. Apoi sun-o si intreab-o ce face. Va fi surprinsa si incantata.


Acest articol a fost citit de 1443 vizitatori

Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

Comentarii (1)


adauga_bannerul_tau