Case la mare pe care trebuie sa le vezi ca sa crezi
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Home / Casa si Gradina / Decoratiuni Interioare / Case la mare pe care trebuie sa le vezi ca sa crezi

Case la mare pe care trebuie sa le vezi ca sa crezi

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Escapada pe Buzzards Bay - Foto: Peter Aaron/Esto
Pentru o proprietate la mare, de pe Buzzards Bay, Massachusetts, Robert A. M. Stern a creat o casa uimitoare in stilul Shingle pentru o familie din Boston. St ape marginea unei penisule ce se extinde pe 2 mile si jumatate, cu privelisti incomparabile in toate directiile. Terenul pe care se afla este, de fapt, un bunker din Al doilea Razboi Mondial, si a apartinut unei statii de supraveghere a marinei americane ce a ramas sub pamant.
le house for a Boston family. It stands at the tip of a peninsula that extends two and a half miles into the bay, with incomparable views in all directions. The low rise it sits upon is, in fact, the bunker of a World War II U.S. Navy surveillance station that remains buried on the site.

Miami Modern - Foto: Dan Forer
“Este Miami Modern cu trasaturi subtile de Art Deco”, a spus arhitectul Robert M. Swedroe despre casa pe care o imparte cu sotia lui, Rita, pe insula Biscaya, in Florida, pe care a renovat-o. Cu terasele sale, grilajele lungi si ferestre rotunde, are aspectul unei nave din anii 30.

Minimalism in Hamptons? – foto: Michael Moran
“Este moden sar cu o calitate substantiala; nu este superficial” a spus arhitectul Alexander Gorlin despre stilul casei de vacanta din Hamptons. “Avea nevoie de prezenta ca sa poata face fata oceanului”. Cladirea de 1115 metrii patrati pare sa pluteasca unde intre apa si cer. Gorlin a spus: “Am glorificat oceanul prin simplitatea extrema.”

Refugiu in East Hampton – foto: Paul Warchol
Un cuplu din New York l-au angajat pe arhitectul Barnes Coy pentru a le contrui o casa pe proprietatea lor din East Hamptoon, chiar langa ocean. Traiul in Hamptons este o balansare precara a expunerii si solitudinii, socializare si vacanta intima. Casa utilizeaza la maxim spatiul cu un plan neobisnuit in forma de scoica ce serveste si drept acoperis si drept element architectural, deschis spre apa si cer si in acelasi timp protectiv si privat. Forma de semiluna a caseio ofera privelisti de pe mai multe platforme, pozitii si linii atent create.”Fiecare incapere prezinta o imagine frumoasa” a spus unul dintre proprietary.

Refugiu in Malibu – foto: Mary E. Nichols
Inspirat de arhitectura din sudul Spaniei, designerul de interior Michael Lee a transformat o casa de vacanta din Malibu, California ce a fost detinuta la un moment dat de Mary Astor intr-un refugiu superb la malul apei. ‘Casele mele de vacanta erua chiar pe plaja si puteai folosi doar un numar limitat de antichitati insa aici am simtit ca imi pot scote toate lucrurile din depozit” a spus Lee. Insa este in continuare o casa de vacanta si atat in interior cat si in exterior privelistea este superba.


Acest articol a fost citit de 1114 vizitatori

  • Case la mare pe care trebuie sa le vezi ca sa crezi
  • Case la mare pe care trebuie sa le vezi ca sa crezi
  • Case la mare pe care trebuie sa le vezi ca sa crezi
  • Case la mare pe care trebuie sa le vezi ca sa crezi
Galerie Foto [4]
Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

Comentarii (1)


adauga_bannerul_tau