Cât durează o partidă de sex
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Home / Relatii / Dragoste Sex / Cât durează o partidă de sex

Cât durează o partidă de sex

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Cât durează o partidă de sex
Poate te intereseaza si...

Când vorbim despre durata unei partide de sex, ne referim strict la timpul alocat contactului sexual, exceptând preludiul și postludiul. Cu toate că mulți bărbați se laudă cu performanțe uluitoare în pat, specialiștii spun că durata actului sexual este direct influențată de vârsta bărbatului, de etnie, dar și de țara de origine, și că majoritatea partidelor de sex durează de fapt mult mai puțin decât credeam noi.

Cât durează, în medie, o partidă de sex
Am vrut să aflăm cu exactitate care este durata medie a unei partide de sex și am descoperit că doctorul Brendan Zietsch, psiholog la Universitatea Queensland, a făcut un studiu în acest sens pe 500 de cupluri, din toate colțurile lumii.

Rezultatele acestui studiu au arătat că durata unei partide de sex se încadrează, în general, între 33 de secunde și 44 de minute. Cu toate acestea, durata medie a unei partide de sex este de 5,4 minute.

Vârsta dictează durata partidei de sex
Mergând mai departe de descoperirea doctorului Zietsch, vârsta bărbatului joacă un rol important în partidele de amor, deoarece este factorul principal care influențează durata actului sexual.
Da, se poate să faci sex de la apus și până la răsărit, dar asta presupune mai multe partide de amor consecutive, cu eventuale pauze, și – desigur – preludiu, jocuri erotice și postludiu…
Sursa: libertatea.ro

Acest articol a fost citit de 1329 vizitatori

Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

Comentarii (2)


adauga_bannerul_tau