Cum iti dai seama daca partenerul te va insela
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Home / Relatii / Dragoste Sex / Cum iti dai seama daca partenerul te va insela

Cum iti dai seama daca partenerul te va insela

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Cum iti dai seama daca partenerul te va insela
Exista indicii care iti arata daca partenerul tau te va insela, in viitor. Totul depinde de compatibilitatea sexuala, satisfactia obtinuta din relatia voastra si trasaturile caracterului sau.
Un nou studiu ia in calcul toti acesti factori, ce influenteaza probabilitatea de a insela sau a fi inselat, informeaza publicatia Time.
La studiul facut de cercetatorii de la universitatile Indiana, Bloomington si Guelph (Ontario), SUA, au participat 506 barbati si 412 femei, care au fost intr-o relatie in medie sapte ani.
23% dintre barbati au spus ca si-au inselat partenera actuala, iar femeile au spus acelasi lucru, intr-un procentaj de 19%. Cercetatorii au observat ca incompatiilitatea sexuala si performanta sexuala scazuta a partenerului au contribuit la acest proces.
Infidelitatea ca testare sexuala
La performantele sexuale scazute contribuie faptul ca partenerii nu simt ca relatia lor va dura mult timp sau ca ei nu sunt implicati destul de mult din punct de vedere emotional. Multi incearca sexul cu alta persoana pentru a vedea daca problemele sexuale sunt specifice doar relatiei in care sunt implicati.
Studiile trecute indicau drept cauze ale infidelitatii veniturile mari si o educatie avansata. Studiul de acum arata o relatie slaba intre acesti factori, ei neputand indica probabilitatea de infidelitate. Rezultatele cercetarii au fost publicate in revista "Archives of Sexual Health".
Sursa: ziare.com

Acest articol a fost citit de 1505 vizitatori

Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau