Dulceata de capsuni | Retete de dulceata
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separator







addf
separator separator
separator
Home / Retete Culinare / Dulceata / Dulceata de capsuni

Dulceata de capsuni

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Dulceata de capsuni
Ingrediente:
- 1 kg capsuni
- 50 ml suc de lamaie
- coaja de la o lamaie
- 1 kg zahar
- 1 plic Gelfix Clasic Dr.Oetker

Mod de preparare:
Se curata capsunile, se spala si se lasa la uscat, dupa care se taie bucatele.

Lamaia se spala si se razuie coaja, se stoarce pana se obtin 50 ml suc.
Capsunile, sucul de lamaie si coaja de lamaie se amesteca intr-o oala.
Se adauga continutul plicului de Gelfix Clasic amestecat cu 2 linguri de zahar si se lasa la foc puternic pana da in clocot.

Se adauga apoi restul de zahar si se mai lasa 3 minute, amestecand continuu.
Stim ca dulceata este gata atunci cand pe marginea unei farfurii punem o picatura de dulceata si picatura nu se scurge.
Se toarna fierbinte in borcane si se sigileaza.






Acest articol a fost citit de 2481 vizitatori

Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

Comentarii (1)


adauga_bannerul_tau