Rezultate bacalaureat 2016 sesiunea de toamnă
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Home / Mondene / Eveniment / Rezultate bacalaureat 2016 sesiunea de toamnă

Rezultate bacalaureat 2016 sesiunea de toamnă

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Rezultate bacalaureat 2016 sesiunea de toamnă
Poate te intereseaza si...

Rezultate bacalaureat 2016 sesiunea de toamnă. Iată notele la bacul de toamnă!

REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO/ SESIUNEA TOAMNĂ. Ministerul Educaţiei Naţionale a centralizat rezultatele candidaţilor care au susţinut probele examenului de Bacalaureat, sesiunea august - septembrie 2016, înainte de contestaţii. RomaniaTV.net vă prezintă rezultatele imediat ce vor fi anunţate de Ministerul Educaţiei.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO/ SESIUNEA TOAMNĂ. Rezultatele înainte de contestații la cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat vor fi afișate luni la centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro până la ora 16,00, potrivit calendarului aprobat de MENCȘ. Contestațiile pot fi depuse în aceeași zi, între orele 16,00 — 20,00, iar rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 1 septembrie.

Pentru susținerea examenului în a doua sesiune a Bacalaureatului s-au înscris 42.261 de absolvenți de liceu, dintre aceștia 27.848 din promoția curentă, iar 14.413 din seriile anterioare.

Rata de promovare la prima sesiune a Bacalaureatului, înainte de soluționarea contestațiilor, a fost de 66,7%, iar după rezolvarea acestora a crescut la 68,1%.

Peste 42.000 de absolvenţi de liceu s-au înscris la examenul naţional de Bacalaureat în sesiunea august-septembrie 2016. Sesiunea de toamnă (august-septembrie) a examenului naţional de Bacalaureat 2016 a început marţi, 16 august, cu probele de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română (proba A), respectiv de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă (proba B). Cele două probe s-au desfăşurat în intervalul 16-17 august.

Evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională (proba C) a avut loc între 17 şi 19 august, iar ultima probă orală - evaluarea competenţelor digitale (proba D) - s-a derulat în zilele de 18 şi 19 august.

Probele scrise din a doua sesiune au început luni, 22 august, cu proba la Limba şi literatura română şi a continuat marţi 23 august cu proba - Limba şi literatura maternă, respectiv miercuri, 24 august, – proba obligatorie a profilului. Testele scrise s-au încheiat vineri, 26 august, cu proba la alegere a profilului şi specializării
Sursa: romaniatv.net

Acest articol a fost citit de 1077 vizitatori

Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau