Tratamente de Fertilitate si costul pentru a concepe: Afacerea de concepere a copiilor
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Home / Mamici / Fertilitate / Tratamente de Fertilitate si costul pentru a concepe: Afacerea de concepere a copiilor

Tratamente de Fertilitate si costul pentru a concepe: Afacerea de concepere a copiilor

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Tratamente de Fertilitate si costul pentru a concepe: Afacerea de concepere a copiilor
Atat de multe optiuni de fertilitate disponibile – toate la costuri variate – pot deveni coplesitoare. Aici sunt descoperite cuvinte mari, si de multe ori, costuri mari, asociate cu modul in care poti face copii.
Conform Studiului National din 2002 al Centrului de Control al Bolilor (CDC), in dezvoltarea Familiei, 1.2 milioane de femei din cele 62 de milioane estimate – asta inseamna doua procente – au avut intalniri medicale referitoare la infertilitate. 10% au primit servicii de infertilitate.
Societatea Americana a Medicinii Reproductive raporteaza ca majoritatea cazurilor de infertilitate -> 85% - 90%, de fapt sunt tratate cu terapii medicale conventionale (medicamentatie sau operatii). Dar pentru unele, fertilizarea in vitro si alte Tehnologii Reproductive Asistate sunt necesare pentru a fi incercate si pentru a concepe. (ART)
Inseminarea Intrauterina (IUI)
Cum functioneaza: Inseminarea Intrauterina, cunoscuta si ca inseminarea artificiala, inseamna injectarea unei femei cu sperma tratata si spalata a sotului ei sau a unui donator, in timpul ovulatiei. In acest timp, trebuie sa urmeze un tratament de fertilitate format din medicamente pentru a stimula formarea ovulului. Cuplurile pot incerca IUI atunci cand exista o problema cu numarul mic de spermatozoizi sau mobilitatea acestora, sau in alte conditii inexplicabile de infertilitate.
Cat costa? Costul pentru IUI variaza, ca si alte proceduri, depinde prin cate cicluri trece o femeie, daca sperma a fost donata sau nu, la care se adauga costurile aditionale pentru medicamentatie, ultrasunete si monitorizare. Costul pentru IUI poate porni de la 300 de dolari pana la 1000 de dolari, depinde de tratamentele de infertilitate, de clinica unde mergeti, de asigurarea de sanatate pe care o aveti.
Fertilizarea in vitro (IVF)
Cum functioneaza? Fertilizarea in vitro are mai degraba loc intr-un laborator. Ovulele sunt indepartate chirurgical si fertilizate cu sperma intr-un vas special. Embrionul format este transferat in uterul femeii. Conform CDC, aceasta este procedura cel mai des utilizata a ART-ului, reprezentand 90% din Tehnologia Reproducerii Asistate.


Acest articol a fost citit de 2669 vizitatori

Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau