DJ Nunta
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Home / Mirese / Filmari Nunti / DJ Nunta

DJ Nunta

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Poate te intereseaza si...

Distractia invitatiilor dvs. depinde in cea mai mare masura de muzica.
Dilema: Formatie sau DJ pentru nunta?
O formatie are avantajul ca incinge mai bine atmosfera, creaza mai bine senzatia de distractie live.
Dezavantajul este ca putine formatii au un repertoriu atat de bogat incat sa satisfaca toate gusturile.
Daca va orientati catre formatie intrebati ce genuri de muzica abordeaza, formatia trebuie sa acopere intreaga gama de genuri muzicale, pentru a multumi toti invitatii.
Ce trebuie sa stiti inainte de a plati o formatie: cate reprize canta si cu ce pause, asigurati-va ca au scule de calitate, inclusiv echipamentul de amplificare, daca vor canta si la cerere, daca au lumini sau alte efecte.
Preturi orientative: in jur de 400-500 Euro pentru o formatie fara prea mare renume, o formatie mai bine cotata pleaca de la 1.000 Euro. Pretul difera in functie de numarul de membrii din formatie. Daca va doriti vreo vedeta, pregatiti-va sa dati de la 3.000 a€" 4.000 Euro in sus, pana la 10.000 a€" 20.000 de Euro, sau chiar mai mult.
Avantajul DJ-ul este ca vine cu sute de CD-uri. Cel mai bine este sa faceti dinainte o selectie orientativa de piese, care sa acopere toate genurile muzicale.
Ce trebuie sa stiti inainte de a plati un DJ: verificati ca are echipament de amplificare, care va face fata dimensiunilor salii, verificati ca are un microfon de calitate, intrebati daca poate sa va puna la dispozitie si lumini dinamice, masini de fum sau alte accesorii pentru a antrena atmosfera, cereti recomandari, unde verificati ca poate crea momente speciale si poate initia si intretine atmosfera.
Preturi orientative: de la 150 - 200 Euro si pot merge pana la 500 a€" 800 Euro, sau mai mult, in functie de echipamentul adus (echipamente performante profesionale, lumini, reflectoare rotative, masini de fum, etc.)
Acest articol a fost citit de 7310 vizitatori

  • DJ Nunta
  • DJ Nunta
Galerie Foto [2]
Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau