Filmarea nuntii
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Home / Mirese / Filmari Nunti / Filmarea nuntii

Filmarea nuntii

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Filmarea nuntii
Poate te intereseaza si...

Filmarea nuntii - Inscrie nunta in eternitateFilmarea nuntii este o metoda foarte buna de a pastra amintirile zilei tale speciale.

Pozele, filmarile pot reda emotiile unei ceremonii, permitandu-ti sa retraiesti acele emotii la fiecare vizionare.In timp ce majoritatea oamenilor prefera pe cineva din familie sa filmeze, ar fi o idee mai buna sa angajezi un profesionist.

Poti cere ca filmarea nuntii sa arate ca un film.

Cameramanul va filma pana in momentul in care mirele si mireasa vor pleca.

Poti cere ca diverse momente dinaintea casatoriei sa fie inregistrate, precum conversatii ale mirelui si miresei, mesaje de la unul la celalalt, iar in timpul petrecerii mesaje din partea invitatilor.

Astfel se poate face un film adevarat mai lung de 2 ore.Desigur, ca vei dori si muzica specifica pentru a crea un scenariu cat mai frumos. De aceea este foarte important cantecul ales.Exerseaza inainte pentru ca filmarea din ziua nuntii sa fie cat mai naturala si perfecta.
Pentru ceremonia in sine, cantecele originale sunt cele mai indicate.
Vei avea nevoie si de un cantec la iesirea din biserica, un alt cantec pentru intrarea la restaurant, altul pentru primirea invitatilor.

Anunta cameramanul de de fiecare moment in parte si de volumul sonorului, astfel incat sa se poata auzi si urarile invitatilor.Trebuie sa vezi ce alte filmari a mai facut persoana pe care vrei sa o angajezi, ce montaje finale a realizat, daca finalitatea se apropie de ceea ce iti doresti tu.
Acest articol a fost citit de 6477 vizitatori

Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau