Filmari video nunta
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Home / Mirese / Filmari Nunti / Filmari video nunta

Filmari video nunta

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Poate te intereseaza si...

Peste cativa ani nimeni n-o sa-si mai aminteasca toate detaliile de la nunta dvs, ce rochie ati avut, sau daca restaurantul era frumos ornat.
O piedica in calea uitarii si in acelasi timp un document viu al nuntii este filmul.
Daca ati stabilit ca aveti nevoie de un cameraman si ca doriti sa aveti inregistrata toata nunta pe video, atunci iata cateva lucruri de care trebuie sa tineti cont:
1. Cameramanul sa se ocupe numai de filmare. Nu va lasati pacaliti de cei care va promit ca va vor face si fotografii. Nu vor face bine nici una, nici cealalta. Cameramanul care cu o mana tine camera video si cu o mana aparatul de fotografiat este cel mai periculos. Fotografia are alte cerinte si daca vreti sa aveti si poze bune, mai bine mai angajati in plus un fotograf specializat in nunti.
2. Este de preferat sa alegeti un cameraman cu camera video digitala. Veti putea primi materialul filmat pe CD-uri sau DVD-uri, care sunt suporturi care se pot copia usor, fara mari costuri. Camerele video digitale au rezolutie mult mai buna, claritate, functii utile. Nu apelati la cei care mai trag pe casete VHS.
3. Alegeti intotdeauna cameramanii care au si lumini aditionale, unii vor spune ca nu este nevoie de lumina in plus, pentru ca digitalele sunt suficient de sensibile.
4. Daca va puteti permite cereti sa vi se faca si montaj, cam 30-45 de minute de film ar trebui sa cuprinda tot ce a fost interesant la nunta dvs, se pot pune generice si coloana sonora.
5. Intrebati cameramanul cum filmeaza, sunt multi care stau intr-un loc si doar folosesc zoomul - inainte, inapoi. Nu aveti nevoie de asa ceva. Aveti nevoie de un om care sa se miste, care sa caute cele mai bune unghiuri, care sa stie sa urmareasca miscarea din cadru.
6. Stabiliti de la inceput ce momente trebuie sa surprinda obligatoriu.
7. Asigurati-va ca are camera de rezerva si suficiente baterii sau acumulatoare. Este putin probabil ca in timpul nuntii camera sa se defecteze, dar daca totusi aveti ghinion, cameramanul trebuie sa aibe o camera de rezerva.
Preturi
Preturile variaza in functie de numarul de ore filmate, de aducerea de lumini aditionale, de priceperea cameramanului, de performantele camerei, de munca ulterioara (montaj, transpunere pe CD/DVD etc).
Tineti cont ca oricine cere sub 150 Euro vrea sa va pacaleasca, sau este slab profesionist.
O filmare de calitate, cu lumini aditionale, cateva ore de material brut, pleaca de la 300 Euro. Pentru montaj preturile variaza cel mai mult, doar este vorba de munca de post-procesare.
Cel mai bine este sa studiati mai multe oferte, sa cereti un portofoliu, si sa nu alegeti varianta cea mai ieftina, asta ca sa nu va para rau mai tarziu. Este vorba de nunta voastra, merita ceva de calitate.
Acest articol a fost citit de 7646 vizitatori

  • Filmari video nunta
  • Filmari video nunta
  • Filmari video nunta
Galerie Foto [3]
Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau