Frizurile si caracterul
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Home / Frumusete / Frizuri / Frizurile si caracterul

Frizurile si caracterul

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Poate te intereseaza si...

Exista numeroase modalitati prin care se poate descifra caracterul unei persoane, iar tunsoarea sau coafura pare sa fie una dintre ele.
Femeile care prefera sa poarte in permanenta coafuri scurte, chiar baietesti, sunt firi energice si dure. Sunt persoane foarte dinamice si combative cu un simt critic foarte dezvoltat, putind exagera uneori cu reprosurile si observatiile la adresa celorlalti. Sunt in acelasi timp, persoane de incredere care vor fi tot timpul un sprijin pentru prieteni sau rude.
Femeile care obisnuiesc sa poarte cafuri medii, parul depasind doar cu unul sau doi centimetri partea de jos a urechii tradeaza firi ascultatoare si calme, marcate de optimism si buna dispozitie. Pot fi prieteni foarte buni si atrag prin simtul dezvoltat al umorului. Nu le place sa iasa in evidenta si se simt mult mai confortabil in umbra celorlalti. Nu vor decit o viata linistita si lipsita de probleme.
Femeile care incearca sa fie mereu in pas cu moda in ceea ce priveste coafura si isi schimba des tunsorile sau isi vopsesc parul in permanenta tin foarte mult la propria imagine si isi doresc sa fie mereu in centrul atentiei. Au veleitati de sef si sint capabile de orice pentru a-si atinge scopul propus. Isi fac cu greu prieteni si ii aleg dintre persoanele care le-ar putea ajuta pe viitor. Nu isi vor oferi ajutorul decit daca stiu ca au ceva de cistigat.
Femeile care obisnuiesc sa poarte parul lung, sunt firi romantice si visatoare. Sunt persoane sincere si prefera sa spuna direct ceea ce cred despre ceilalti. Sunt fine si elegante dar considera naturaletea ca un element esential al frumusetii.
Deci ce coafura aveti?
Acest articol a fost citit de 21294 vizitatori

  • Frizurile si caracterul
  • Frizurile si caracterul
  • Frizurile si caracterul
Galerie Foto [3]
Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

Comentarii (2)


adauga_bannerul_tau