O casa de moda spaniola cloneaza blugi
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Home / Moda / Haine / O casa de moda spaniola cloneaza blugi

O casa de moda spaniola cloneaza blugi

Reseteaza Micsoreaza Mareste

O casa de moda spaniola cloneaza blugi
Poate te intereseaza si...

Acum cateva zile la New York, compania spaniola “Jeanologia”, lider mondial in tratamentul laser si dezvoltarea porcesului de finisare a hainelor, a introdus o tehnica revolutionara, cu ajutorul tehnologiei laser, care permite clonarea blugilor. Aceasta techinca este deja folosita in 8% din numarul de blugi purtati la nivel mondial. A inceput sa fie folosita de compania spaniola acum 4 ani pentru a croi pantaloni si alte articole din denim si este folosita in 43 de tari din jurul lumii.
Dupa cum ne spune si Enrique Silla, presendintele de la Jeanologia, compania este un centru de cercetare si dezvoltare care inventeaza noi tehnologii de a prelucra si produce blugi, in speical dintr-o incercare de a le da un aspect vintage.
Precum stim, blugii sunt foarte populari si la moda in fiecare sezon. In fiecare an, la nivel mondial se vad blugi in valoare de aproximativ 5000 milioane. In acest mod, in timp ce in Spania numarul de blugi pe persoana a ajuns la 1.5, in Statele Unite se ridica la 4. Enrique Silla spune ca in prezent oamenii prefera blugii care arata vechi si folositi.
Compania spaniola, cu sediul in Valencia, incearca sa reproduca aceasta caracteristica. O tehnologie laser este folosita: se ia fotografia unui blug vechi si efectele sunt transferate in Photoshop pentru a le putea apoi transfera in masina care lucreaza asupra articolului de imbracaminte si cloneaza vechiul blug.


Acest articol a fost citit de 917 vizitatori

Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau