Invitatii de nunta
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Home / Mirese / Invitatii Nunta / Invitatii de nunta

Invitatii de nunta

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Invitatii de nunta
Daca te-ai hotarat sa te casatoresti in aceasta vara, probabil ca mai inca de pus la punct multe detalii in ceea ce priveste organizarea nuntii. Unul dintre aceste detalii il reprezinta alegerea unor invitatii de nunta potrivite.
Cu mult timp inainte sa iti vada rochia de mireasa sau frumosul tort de nunta, invitatii isi vor face o idee despre cum va fi nunta ta prin intermediul acestor invitatii de nunta. Asa ca va trebui sa alegi din numeroasele modele de invitatii de nunta pe acela care este reprezentativ pentru tine si pentru viitorul tau sot. Niste invitatii de nunta unice fac mai mult decat sa transmita invitatilor informatii referitoare data si locul unde se va desfasura ceremonia. Astfel de invitatii de nunta unice ar trebui sa ii ajute pe invitati sa-si faca o idee despre ce se va intampla pe parcursul ceremoniei.

Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa alegi cele mai potrivite invitatii de nunta
• Cauta referinte
Ai putea crede ca, din moment ce poti vedea ceea ce primesti, nu ai nevoie de referinte in ceea ce priveste firma producatoare de invitatii de nunta. Insa, este bine sa cauti pe internet si sa afli mai multe informatii despre firma care iti va face invitatiile de nunta, pentru a evita posibile probleme. Trebuie sa te asiguri ca aceasta firma este de incredere si ca va realiza invitatiile la timp.
• Cere esantioane
Majoritatea firmelor producatoare de invitatii de nunta au un portofoliu pe care ti-l vor prezenta, insa ar trebui sa ceri sa vezi o invitatie pe care chiar au realizat-o. In acest fel, vei fi capabila sa apreciezi calitatea.
• Comanda invitatiile din timp
Invitatiile de nunta ar trebui sa fie trimise cu 6-8 saptamani inainte de nunta. Ceea ce inseamna ca trebuie sa te hotarasti asupra invitatiilor de nunta cu 4-6 luni inainte de nunta, sau chiar mai devreme. Asigura-te ca iti respecti responsabilitatile. Daca firma producatoare de invitatii de nunta iti cere sa te hotarasti asupra textului, fa acest lucru in timp util.


Acest articol a fost citit de 2720 vizitatori

Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau