Invitatii nunta
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Home / Mirese / Invitatii Nunta / Invitatii nunta

Invitatii nunta

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Poate te intereseaza si...

Nu se poate concepe o nunta fara invitatii.
In evul mediu invitatiile erau scrise de mana si trimise prin mesageri calare cu multe luni inainte.
In ziua de astazi, principala problema este algerea invitatiilor.
Sunt zeci de firme care fac invitatii de nunta, sunt mii de modele de invitatii la preturi variate, de la foarte ieftin la foarte scump.
Exista invitatii pliate in doua, pliate in trei, cu funda, simetrice, asimetrice, embosate, cu marginile decupate dupa modele interesante, cu cu foita aurie sau argintie, cu snur, pe carton de diferite culori, pe carton cu texturi felurite, cu plicuri simple sau complicate, practic exista orice v-ati putea dori sau chiar mai mult.
Va puteti pierde usor capul in multitudinea de modele, evident ca va doriti ceva deosebit.
Invitatiile tin foarte mult de gustul fiecaruia. Incercati sa alegeti ceva in acord cu personalitatea dv. si cu mesajul pe care vreti sa-l transmiteti.
Daca nu aveti in minte un anumit model, atunci va sfatuiesc sa intrati pe unul din sutele site-uri dedicate si sa parcurgeti modelele prezentate.
Cand va hotarati, aveti incredere in gustul dvs., nu cereti parerea la multe alte persoane, parerile din afara nu vor face altceva dacat sa va deruteze, asta pentru ca fiecare are alte gusturi.
Cateva lucruri definesc oarecum invitatiile, o invitatie impaturita in doua este considerata mai valoroasa, invitatiile cu multe culori dau o impresie de copilarie, cele legate cu un snur finut dau o senzatie de ceva pretios, cele cu funda dau senzatia de somptuozitate.
Textele trebuie sa fie adecvate cu modelul. Forma literelor depinde de fontul folosit, iar fontul trebuie sa fie in acord cu modelul invitatiei.
Plicurile au fost si ele infrumusetate si in ultima vreme, nebunia customizarii plicurilor, a cuprins multi producatori. Plicul trebuie sa fie cat mai simplu, altfel spus, cu cat invitatia este mai complicata si mai frumoasa, cu atat plicul trebuie sa fie mai simplu, asta pentru ca invitatia trebuie sa iasa in evidenta, si nu plicul.
Acest articol a fost citit de 11187 vizitatori

  • Invitatii nunta
  • Invitatii nunta
  • Invitatii nunta
Galerie Foto [3]
Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau