Lentile de contact
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Home / Frumusete / Lentile de Contact / Lentile de contact

Lentile de contact

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Poate te intereseaza si...

V-ati decis sa purtati lentile de contact?
Nu sunteti singurul - oameni de toate varstele cu diferite probleme vizuale au luat aceasta hotarare de a purta lentile in locul ochelarilor. De asemenea lentilele de contact au cateva avantaje fata de ocheleri insa sunt mai greu de intretinut. Alegerea lentilelor inseamna mai mult timp dedicat igienei pentru evitarea problemelor. Optometristul sau oftalmologul va fi acolo pentru a va ajuta.
Sunt suficiente motive pentru a alege lentilele de contact. Ele nu va vor opri de la a face sport. Nu le veti simti grele pe nas si nu va vor ingreuna vederea laterala ca si ochelarii. Puteti purta regulat ochelari de soare fara dioptrie. S-ar putea sa simtiti ca aratati mai bine fara ochelari. Si in functie de dioptrie lentilele de contact va pot oferi vedere mai buna decat ochelarii cu mai putine distorsiuni ale imaginii.
Inainte de a va prescrie lentile de contact, optometristul sau oftalmologul trebuie sa se asigure ca ochii dumneavoastra sunt sanatosi si sa va verifice vederea. Daca in urma controlului se constata ca nu aveti probleme portul lentilelor de contact este sigur si confortabil. Dupa examinare initiala, optometristul sau oftalmologul va face niste masuratori in vedera stabilirii tipului de lentila care vi se potriveste in functie de tipul ales adaptarea se va face in una sau mai multe vizite.
Vizitele pentru verificarea adaptarii sunt necesare.
Daca prezentati alergii la diferite substante care se gasesc in compozitia lichidelor de intretinere, daca aveti insuficiente lacrimi (senzatia de ochi uscat), infectii oculare cornice. Daca una sau mai multe din aceste cauze exista optometristul sau oftalmologul va va prezenta optiunile.
Acest articol a fost citit de 3255 vizitatori

  • Lentile de contact
  • Lentile de contact
  • Lentile de contact
  • Lentile de contact
Galerie Foto [4]
Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau