Luna de miere
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Home / Timp Liber / Luna de Miere / Luna de miere

Luna de miere

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Luna de miere
Mici secrete pentru negocierea lunii de miere
Pachetele pentru luna de miere au devenit o specialitate in agenda multor agentii de calatorii si multe cupluri au avantaje pe aceasta tema. De ce nu si tu?
Cauti pachete pentru luna de miere? Asta inseamna ca vrei sa iti indeplinesti un vis! Se obisnuia inainte sa le faci separat, cazare, avion si apoi atractiile de acolo. Scopul pachetelor lunii de miere este sa le faca pe toate odata – nimic mai usor! Dar iata niste sfaturi utile in negocierea pachetului lunii de miere:
1. Sa stii ce vrei dinainte ca sa poti aranja totul – de la zbor la camere de hotel, la masina de inchiriat la cina – cu un singur agent.
2. Cauta – in cataloage tiparite sau pe internet – “specialisti” in luna de miere. Agentiile care au multe oferte si se ocupa de mai multi ani de astfel de pachete, vor avea si pentru tine cele mai bune oferte si oportunitati
3. Da un avans din timp pentru a avea vacnta asigutara – pachetele pentru luna de miere pot fi alese si cu un an in avans pentru locuri exotice sau “mai rezervate”4. Ia in considerare pachetele din afara extra-sezonului, cand preturile sunt mai mici. Poti economisi destui bani
5. Pachetele pentru luna de miere au adesea teme. De exemplu daca va plac croazierele sau aventurile in natura, sau daca aveti fixata ca destinatie o tara anume, trebuie sa stiti dinainte cam ce vreti si de ce buget dispuneti. Aceste detalii vor ajuta agentia sa caute pachetul perfect pentru voi si sa va garanteze ca va fi cea mai frumoasa luna de miere.


Acest articol a fost citit de 4116 vizitatori

  • Luna de miere
  • Luna de miere
  • Luna de miere
Galerie Foto [3]
Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau