Tehnici de machiaj pentru toate formele de ochi
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separatoraddf
separator separator
separator
Home / Frumusete / Machiaj / Tehnici de machiaj pentru toate formele de ochi

Tehnici de machiaj pentru toate formele de ochi

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Identifica forma ochilor tai pentru a-ti permite sa aplici tehnicile de machiaj special pentru a avea rezultatul cel mai bun. Exista mai multe forme de ochi si mai jos am descris mai multe forme comune de ochi si aplicatiile de machiaj ce vor scoate in evidenta frumusetea lor naturala.

Ochi apropiati – termenul descrie distanta dintre ochi. Pentru a da iluzia de mai multa distanta intre ochi trage o linie cu creionul pe linia desupra genelor, coltul interior al ochiului. Apoi aplica un fard de umbra si estompeaza. Aplica un fard luminos mai jos de coltul exterior, de langa gene. Poti adauga o culoare mai deschisa si pentru colturile interioare, daca vrei. Aceasta tehnica stabileste punctul de interes in coltul exterior al ochiului, oferind iluzia de distant mai mare intre ochi.

Ochi departati – distanta dintre ochi este mai mare decat in mod obisnuit. Pentru a minimiza distant exista mai multe optiuni. Poti aplica bronz pe partea de sus a nasului. Poti folosi si un creion de sprancene pentru a extinde sprancenele un pic. Fardul de ochi inchis la culoare trebuie plasat uniform pe colturile interioare ale ochilor si nuantele mai deschie pe restul ploapei si sub spranceana. Aceasta tehnica stabileste punctul de interes in centru, dand iluzia de mai putin spatiu intre ochi.

Ochi mici – exista mai multe tehnici pentru a da iluzia de ochi mai mari. In primul rand, penseaza sprancenele mai subtiri si ochii vor parea mai mari. Fardul de ochi folosit trebuie sa fie deschis si stralucitor. Poti folosi un accent pe colturile interioare si sub arcada sprancenii. Nu aplica niciodata linii inchise sau groase pe curba interioara a ochiului. In ultimul rand, intoarce-ti genele pentru un finisaj perfect.

Ochi migdalati – cea mai comuna forma de ochi si sunt usor ridicati in coltul exterior. Pot merge de la un ochi fumuriu la unul deschis si neutru. Pentru persoanele cu ochi migdalati totul tine de creativitate si de alegerea culorilor perfecte pentru piele.
Ochi adanciti – zona de la baza generlor si pana la sfarsitul sprancenei pare ascunsa. Pentru a scote in evident ochii foloseste fard deschis peste toata ploapa si pana la spranceana. Foloseste un accent puternic pe colturile interioare ale ochilor. Foloseste o culoare de contur desupra curbei si estompeaza in sus.

Ochi proeminenti – sunt scoti in fata si domineaza trasaturile faciale. Scopul cu machiajul potrivit este sa ii faci mai mici. Incepe cu tonuri mai inchise peste toata pleoapta. Aplica o culoare mai deschisa pe langa linia sprancenei. Foloseste un creion pe langa gene si estompeaza. Pe partea de jos trage o linie spre coltul exterior si estompeaza. La ochii proeminenti un machiaj fumuriu, cu nuante inchise da foarte bine.

Ochi asiatici – acesti ochi sunt, in general, plasati la o distant mai mare si au o pleoapa foarte mica. Pentru a scoate ochii in evident foloseste o culoare deschisa peste toata suprafata pleoapei. Aplica o linie pe care o vei estompa deasupra partii de sus, destul de groasa pentru a fi vazuta cand ochii sunt deschisi. Trage o linie mai subtire sub general de jos. Contureaza sprancenele cu un creion maron sau fard. Aplica mascara pentru a completa machiajul.

Ochi bulbucati – la ochii bulbucati separarea dintre pleoapa si spranceana nu este evident. Pentru a farada acest tip de ochi aplica o nuanta deschisa pe arcada sprancenei. Aplica o nuanta mai inchisa pe pleoapa. In final trage o line subtire in partea de sus a ochiului si estompeaza.

Ochii imbatraniti – au nevoie de conturare subtila. Pe masura ce imbatranim, ochii incep sa para mai mici deoarece pleoapele se lasa. Alege un produs cremos in tonuri calde precum olivul sau nuantele de verde, maronurile deschise sau griurile si aplica-le pe coltul exterior al ochiului facand o miscare in sus. Alege un argintiu deschis pentru a lumina zona ochilor. Aplica creion aproape de genele de sus si trage linia mai groasa spre coltul exterior. Pentru a termina aplica un strat subtire de mascara. Straturile mai groase de mascara si culorile inchise arta nenaturale.

Spre ca acest articol de va ajuta cand vei vrea sa iti fardezi ochii.


Acest articol a fost citit de 6041 vizitatori

Precedenta
  • Tehnici de machiaj pentru toate formele de ochi
  • Tehnici de machiaj pentru toate formele de ochi
  • Tehnici de machiaj pentru toate formele de ochi
  • Tehnici de machiaj pentru toate formele de ochi
  • Tehnici de machiaj pentru toate formele de ochi
  • Tehnici de machiaj pentru toate formele de ochi
  • Tehnici de machiaj pentru toate formele de ochi
  • Tehnici de machiaj pentru toate formele de ochi
  • Tehnici de machiaj pentru toate formele de ochi
Urmatoarea
Galerie Foto [9]
Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau