Retete de muraturi, Ciuperci in otet
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separator







addf
separator separator
separator
Home / Retete Culinare / Muraturi / Ciuperci in otet

Ciuperci in otet

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Ciuperci in otet
Ciupercile sunt bune oricum le-am prepara, dar sunt delicioase daca facem pentru iarna conserve de ciuperci in otet.
Ciupercile in otet le putem servi pe timpul iernii, aproape la orice fel de mancare.

Ingrediente:
- Cuisoare - 20 g
- Ciuperci - 5 kg
- Otet - 2 l
- Sare - 400 gr
- Piper - 40 gr
- Foi de Dafin - 50 gr
- Marar uscat - 30 gr
- Apa - 4 l

Mod de preparare:
Ciupercile proaspete se curata si se spala in mai multe ape, dupa care se pun la scurs.
Se pune la fiert apa, otetul si sarea, se amesteca bine pana se dizolva sarea, apoi se adauga ciupercile si se lasa la fiert.
Periodic se indeparteaza spuma si dupa ce a dat in fiert se adauga condimentele, si se mai lasa la fiert aprox. 25 minute, ulterior se lasa sa se raceasca.

Se aseaza ciupercile in borcane, dupa care se adauga solutia in care au fiert, dar rece.
Se toarna deasupra putin ulei, se inchid bine borcanele, si se depoziteaza intr-un loc racorors.







Acest articol a fost citit de 1577 vizitatori

Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau