Paste carbonara
close
info
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separator







addf
separator separator
separator
Home / Retete Culinare / Paste & Pizza / Paste carbonara

Paste carbonara

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Paste carbonara
Poate te intereseaza si...

Ingrediente
300-400 grame paste, 2 cepe albe, 200 grame kaizer, 5 oua, 1 pahar de vin alb, 200 grame parmezan, sare piper, ulei.

Mod de preparare
Se fierb pastele, se toaca ceapa marunt si se caleste in putin ulei. Kaizerul se taie in fasii subtiri si se caleste cu ceapa. Se bat intr-un bol 2 oua plus 3 galbenusuri, dupa care se adauga parmezanul ras sau taiat felii subtiri si vinul. Ceapa si kaizerul dupa ce se racesc se amesteca cu ouale si parmezanul.
Se spala pastele sub un jet de apa, se scurg bine dupa care peste ele se rastoarna sosul. Se pun intr-o cratita unsa cu ulei si se baga la cuptor pentru 15 minute.
Se servesc fierbinti, cu patrunjel tocat.
Se poate adauga, pe langa ouale batute, si un borcan de smantana.






Acest articol a fost citit de 989 vizitatori

Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau