Retete Aperitive 2014
close
info
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separator







addf
separator separator
separator
cat1 galerie

Ciupercute false


Cipercutele false sunt un aperitiv ingenios, dar usor de preparat. INGREDIENTE: • 8 oua • 100g unt • 100g sunca • 4 rosii • 2 linguri maioneza • 1 legatura patrunjel • sare • piper MOD DE PREPARARE: Fierbe ouale pana cand devin tari. Curata-le usor de coaja si taie putin partea de la baza pentru a le putea aseza pe platou. La celalalt capat, taie albusul pana la galbenus. Scoate galbenusurile si paseaza-le. Adauga untul, sunca ...
body line
cat1

Bruschete cu Rosii


Retete Aperitive - Bruschete cu rosii Ingrediente: - 3 rosii mari si coapte - 2 catei de usturoi - sare si piper - busuioc - patrunjel - 4 felii patrate de paine Mod de preparare: Feliile de paine se taie in 2 pe diagonala. Se pun la prajit in prajitor sau se baga la cuptor pentru 10 minute. Rosiile se dau prin rozatoarea mare sau se taie cubulete mici, dupa care se amesteca cu sarea, busuiocul, piperul si patrunjelul si usturoiul ...
body line
cat1

Salata de boeuf


Retete culinare, Retete Aperitive - Reteta Salata de boeuf Ingrediente -300 g carne vita sau piept de pui -200 g cartofi rosii -200 g morcov -200 g mazare (optional) -200 g gogosar acru -200 g castraveti in otet -maioneza preparata dintr-un ou fiert si unul crud -sare -piper Mod de Preparare Carnea se spala si se fierbe in apa cu sare, eventual cu adaos de condimente, adica o foaie de dafin si cateva boabe de piper. ...
body line
cat1

TOBA DE PORC


Retete culinare, Retete Aperitive - Reteta TOBA DE PORC INGREDIENTE: 1 kg carne macra 2 picioare stomacul de porc Urechile Limba o bucata de ficat un pic de slanina Sorici sare, piper, foi de dafin MOD DE PREPARARE Se pun la fiert picioarele si urechile cu sare si piper, foi de dafin, si se spumeaza de cate ori este nevoie, apoi cand furculita patrunde usor in carne adaugam soriciul, ficatul, limba si carnea macra. In timpul fierberii ...
body line
cat1

Piftie de porc


Retete culinare, Retete de mancare - Reteta Piftie de porc Ingrediente - 2 picioare de porc - un ciolan proaspat - cateva bucati de sorici - sare, usturoi dupa gust Mod de preparare: Carnea se curata, daca e cazul se parleste inainte, apoi se spala bine si se pune intr-o oala cu apa rece sa stea 30 minute. Se schimba apa din vas si se pune carnea la fiert. Apa trebuie sa fie suficient de multa incat sa acopere carnea de tot. Se ...
body line
cat1

Chiftelute mici cu ceapa


Retete culinare, Retete Aperitive - Reteta Chiftelute mici cu ceapa Ingrediente pentru chiftelute: 500 gr carne tocata de porc 500 gr carne tocata de vita 2 cepe mijlocii 2 galbenusuri de ou 2 felii de paine integrala inmuiata in lapte sare, piper 1/2 l ulei Ingrediente pentru sos: 1 kg ceapa alba, un borcan de maioneza de 330-400 gr maioneza sare otet Mod de preparare: 1. Carnea se amesteca cu ceapa data pe razatoarea mica, ...
body line
cat1

Frigarui de Craciun


Retete Aperitive - Reteta Frigarui de Craciun Ingrediente: 300 gr cascaval 300 gr sunca presata 2 ardei grasi rosii 2 ardei grasi galbeni chiftelute mijlocii 250-300 gr masline negre Mod de preparare: 1. Se taie cascavalul, sunca, ardeii in cubulete mai groase. Maslinele se lasa intregi (cu sambure). 2. Se ia cate un betisor pentru frigarui si se implanta pe el cate o chifteluta, un cubulet de cascaval, ardei rosu,o chifteluta, ardei ...
body line
cat1

Terina de somon


Ingrediente: 250 gr file de somon crud 500 gr somon afumat 100 ml smantana 1-2 foi de gelatina Marar, patrunjel, piper alb Pentru o supa: 300 ml apa 1 morcov 1 ceapa mica Condimente – cimbru, patrunjel si leustean, sare, piper Mod de preparare: Se prepara supa cu toate ingredientele de mai sus si se lasa sa dea in cateva clocote. Se stinge focul, se adauga fileul de somon crud in supa, se acopera si se lasa sa se raceasca. Dupa ...
body line

adauga_bannerul_tau