Retete de Dulceata 2014
close
info
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separator







addf
separator separator
separator
cat1 video

Dulceata din coji de pepene


Reteta - cum se realizeaza dulceata din coji de pepene. O reteta simpla de dulceata din coji de pepene. Urmariti acest video de numai 3 minute si 11 de secunde pentru a vedea cum se prepara dulceata.
body line
cat1 video

Dulceata de caise


Reteta dulceata - cum se realizeaza dulceata de caise. O reteta simpla traditionala de dulceata de caise. Urmariti acest video de numai 5 minute si 36 de secunde pentru a vedea cum se prepara dulceata.
body line
cat1

Dulceata de afine


O reteta dulce de sezon, dulceata de afine are un timp de preparare de aprox. 5 ore, iar ingredientele sunt suficiente pentru a pregati 3 borcane medii. Ingrediente 2,5 kg afine intregi 1,5 kg zahar Un pahar mic cu apa Zeama de lamaie Mod de preparare Afinele se spala bine sub mai multe jeturi de apa rece. Se pune apa la fiert si se adauga zaharul, se amesteca mereu pentru a se obtine un sirop bine legat. Dupa ce s-a facut siropul, se ...
body line
cat1

Dulceata de trandafiri


Ingrediente - 1 kg petale de trandafir pentru dulceata - 1 kg zahar - ½ l apa - 1 lamaie Mod de preparare Apa impreuna cu zaharul se pun pe foc si se lasa pana cand se leaga siropul. Se adauga petalele de trandafir si se lasa focul mic. Stim ca dulceata este gata atunci cand pe marginea unei farfurii punem o picatura de dulceata si picatura nu se scurge. Se adauga zeama de la o lamaie ca sa nu se zahariseasca dulceata si se pune in ...
body line
cat1

Dulceata de capsuni


Ingrediente: - 1 kg capsuni - 50 ml suc de lamaie - coaja de la o lamaie - 1 kg zahar - 1 plic Gelfix Clasic Dr.Oetker Mod de preparare: Se curata capsunile, se spala si se lasa la uscat, dupa care se taie bucatele. Lamaia se spala si se razuie coaja, se stoarce pana se obtin 50 ml suc. Capsunile, sucul de lamaie si coaja de lamaie se amesteca intr-o oala. Se adauga continutul plicului de Gelfix Clasic amestecat cu 2 linguri de ...
body line
cat1

Dulceata de nuci verzi


Ingrediente - 100 nuci verzi - 700 gr zahar - 250 ml apa - 3 linguri zeama lamaie Mod de preparare Curatam nucile de coaja verde, in timp ce le curatam le punem direct intr-un vas cu apa. Pe parcursul a 24 de ore timp in care nucile curatate trebuie sa stea in apa, schimbam apa de 3 - 4 ori pana ce nu va mai fi verzuie . Punem apa si zaharul intr-un vas la foc mic si lasam sa fiarba pana se topeste zaharul si capata consistenta unui ...
body line
cat1

Dulceata de pepene galben


Ingrediente - 1,2 kg pepene galben - 1 kg zahar - 250 ml otet - 2 l apa - 1 lamaie Mod de preparare Se taie din pepene partea mai tare, care se taie in cubulete. Apa si otetul se pun la fiert, dupa care se adauga pepenele si se lasa pana cand devine sticlos. Se scot din apa cubuletele de pepene, se lasa sa se raceasca un pic, dupa care se storc bine de zeama. Pe foc se pune zaharul cu 150 ml de apa la fiert pana cand se face un ...
body line
cat1

Serbet de zmeura


In sezonul estival, fructele proaspete si ingredientele usoare trebuie sa fie primele alegeri in meniul tau. De aceea, iti recomandam sa incerci un Serbet de zmeura. Pentru a prepara un Serbet de zmeura racoritor si delicios, ai nevoie de: 1 kg zahar 1 kg zmeura ½ lamaie sau sare de lamaie Mod de preparare: Pune la fiert zmeura curatata de codite, cu atata apa incat strecurata sa ramana un pahar si jumatate de zeama limpezita. Toarna ...
body line

adauga_bannerul_tau