Retete Muraturi 2014
close
info
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separator







addf
separator separator
separator
cat1

Gogosari murati


Vine perioada cand trebuie sa ne pregatim camara pentru iarna cu muraturi. Salata de Gogosari murati se prepara foarte usor, fiind una din cele mai simple retete de muraturi. Ingrediente: Zahar - 1 kg Sare - 6 linguri Otet - 1 l Gogosari - 6 kg Mod de preparare: Gogosarii se spala si se scurg bine de apa, se curata de cotoare si de seminte. Gogosarii se taie in jumatati sau in sferturi si se pun intr-un vas mare si adanc. Peste gogosari ...
body line
cat1

Castraveti murati bulgaresti


Printre cele mai bune salate de muraturi gasim salata de Castraveti murati bulgaresti. Va prezentam o reteta de Salata de Castraveti murati bulgaresti pentru iarna. Ingrediente: - usturoi uscat - 2 kg - zahar - 1 cana - otet - 1 l - apa - 3 l - castraveti - 5 kg - sare - 4 linguri - piper - foi de dafin - boabe de mustar Mod de preparare: Se aleg castravetii cat mai mici, se spala si se aseaza in borcane. Dupa preferinta, se poate ...
body line
cat1

Salata de Muraturi asortate


Vine perioada cand nu o sa mai avem salate proaspete, si trebuie sa pregatim muraturi pentru iarna. Am selectat o reteta de muraturi asortate usor de preparat. Ingrediente: - Piper - Conopida - Castraveti - Gogonele - Varza alba - Sfecla rosie - Foi de dafin - Coriandru - Boabe de mustar - Sare Mod de preparare: Toate legumele se spala bine. Se pune la fiert apa cu sare si condimentele. Pentru fiecare litru de apa se adauga o ...
body line
cat1

Salata Ardei capia in otet


Preferata mea este Salata ardei capia copti, cu sare si otet. Fie vara sau iarna as manca ardei capia copti zilnic. Salata ardei capia in otet va fi extraordinara langa orice friptura. Ingrediente: • ardei capia - 2 kg • hrean - 1 bucata • frunze de telina - 1 bucata • otet – 1,2 l • zahar - 250 gr • sare - 1 lingura • apa - 1 l • foi de dafin • boabe de mustar Mod de preparare: Ardeii se spala si se curata de cotoare si ...
body line
cat1

Ciuperci in otet


Ciupercile sunt bune oricum le-am prepara, dar sunt delicioase daca facem pentru iarna conserve de ciuperci in otet. Ciupercile in otet le putem servi pe timpul iernii, aproape la orice fel de mancare. Ingrediente: - Cuisoare - 20 g - Ciuperci - 5 kg - Otet - 2 l - Sare - 400 gr - Piper - 40 gr - Foi de Dafin - 50 gr - Marar uscat - 30 gr - Apa - 4 l Mod de preparare: Ciupercile proaspete se curata si se spala in mai multe ape, dupa ...
body line
cat1 galerie

Varza murata


Varza murata este unul dintre cele mai sanatoase alimente, fiind consumata ca atare sau folosita la prepararea unor salate sau mancaruri. Cand consumam varza murata? In special iarna, fiind un aliment de baza in timpul postului. De asemenea este esentiala in prepararea sarmalelor de Craciun. Se poate mura atat varza alba cat si varza rosie. Iata cea mai simpla reteta de a prepara o varza murata delicioasa: Alegeti verze mici, indesate, cu frunza ...
body line
cat1

Muraturi


Muraturi Castraveti murati Ingrediente: castraveti micuti otet sare zahar marar, frunze de telina, dafin, piper Modul de preparare: Se aleg castraveti tineri, micuti, si se spala. Se indeasa castravetii in borcane potrivite, astfel incat spatiul dintre ei sa fie cat mai mic. Aceasta reteta foloseste otet diluat, de aceea dupa desfacerea borcanului cu castraveti murati acesta trebuie tinut la frigider.Dupa ce se indeasa castravetii in ...
body line
cat1

Muraturi


Muraturi Gogosari murati Ingrediente: 80 buc gogosari rosii1 l otet250 g zahar150 g sare 4 - 5 foi de dafin piper boabeseminte de mustar, hrean , salicil Mod de preparare: Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa pana a doua zi, in apa care au lasat-o se pune salicil si se pun in borcane. Se capseaza si gata, nu mai necesita fierbere.
body line

adauga_bannerul_tau