Retete de Mancare 2014
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separator







addf
separator separator
separator
cat1

Carnaciori rulati de Craciun


Retete culinare, Retete de mancare - Reteta Carnaciori rulati de Craciun Ingrediente: 4 perechi de carnaciori de porc cu oaie picanti kechup maioneza de usturoi Mod de preparare: Se ruleaza in forma de acadea fiecare carnacior si pe mijlocul fiecaruia se infinge cate un bat de frigaruie. Toate cele 8 perechi de "frigarui acadea” se pun pe gratarul incins si se frig intai pe parte, apoi si pe cealalta parte. Se servesc calde, fie cu kechup ...
body line
cat1

Sarmalute in frunze de vita cu carne de porc si ciuperci


Retete culinare, Retete de mancare - Reteta Sarmalute in frunze de vita cu carne de porc si ciuperci Ingrediente: 1 kg carne tocata porc (sau amestec) 1/2 kg ciuperci 1/2 kg praz frunze de vita 100 gr orez 100 gr bulion 1 legatura marar 1 ou sare piper cimbru boia Mod de preparare: Tocam prazul si ciupercile. Prazul il calim in putin ulei pana se inmoaie, apoi adaugam ciupercile si le calim si pe ele putin. Dupa asta adaugam ...
body line
cat1

Friptura de Porc cu Piure de Cartofi


Reteta de mancare Craciun 2012 - Friptura de Porc cu Piure de Cartofi Vin sarbatorile si incepem sa ne gandim la preparatele pentru masa de Craciun. Ingrediente pentru friptura: - 1 kg muschi de porc, taiat in bucatele - 2–3 ardei grasi, taiati felii - 4 catei de usturoi - 3 linguri ulei de masline - zeama de la ½ lamaie - 1 ½ lingurita sare - 1 lingura de piper boabe - 200 ml vin alb - piper Ingrediente pentru piure: - 1,5 kg ...
body line
cat1

Rulada cu cascaval si cabanos


Retete culinare, Retete de mancare - Reteta Rulada cu cascaval si cabanos Ingrediente: 1/2 l lapte 100 gr unt 5 oua mari 6 linguri mari de faina 100 - 150 gr smantana 2 buc. carnati cabanos 200 - 250 gr cascaval Sare Mod de preparare: Se incalzeste laptele in care s-a adaugat 100 gr unt, se lasa pe foc pana se topeste complet untul. Se ia de fos si se pune la racit. Intre timp se separa galbenusurile de albusuri care se bat spuma ...
body line
cat1

Cum sa alegi un meniu de Paste deosebit


Pastele, la fel ca orice alta sarbatoare mare, este un prilej pentru a organiza o masa festiva in familie. Si, ca orice gospodina desavarsita, daca planuiesti sa organizezi o astfel de masa festiva, trebuie sa te gandesti din timp ce meniu de Paste sa alegi. Alegerea unui meniu de Paste nu este o operatiune chiar atat de simpla pe cat pare. Bineinteles ca un meniu de Paste trebuie sa contina mancarurile traditionale, cum ar fi ouale ...
body line
cat1

SARMALE


Vine Craciunul si sa ne gandim la preparatele traditionale. Reteta de mancare Craciun 2013 - Sarmale Ingrediente 2 verze murate 1/2 kg carne porc 1/2 kg carne vita 150 gr orez 100 gr slanina afumata 2-3 bucati de sorici piper, cimbru 2 foi de dafin o ceapa potrivita 200 gr pasta de rosii Mod de preparare Se pun verzele in apa rece circa 40 de minute (apa se schimba de 2-3 ori). Intr-un castron se pune carnea impreuna cu ...
body line
cat1 video

Sarmale cu carne de porc


Reteta de mancare Craciun 2013 - Sarmale cu carne de porc Vin sarbatorile si incepem sa ne gandim la preparatele pentru masa de Craciun. Urmariti acest video, pentru a vedea cum se prepara Sarmalele cu carne de porc. Pofta buna la Sarmale cu carne de porc de Craciun 2013! Daca v-a placut reteta de Sarmale cu carne de porc, va rugam sa ne dati LIKE aici, in pagina articolului. Multumim.
body line
cat1

Sarmale de Craciun


Retete culinare, Retete de mancare - Reteta Sarmale de Craciun Ingrediente: 1 kg Carne de porc (nu foarte grasa) 300 g carne de vita 2 oua mari 4 cepe medii 50 g orez o varza mare cimbru 100 g bulion Mod de preparare: 1. Se amesteca carnea, ouale, ceapa, orezul si o lingura de bulion 2. Se aseaza sarmalele in oala. Pe fundul ei se pun cotoarele de la varza. 3. Se dizolva in apa bulionul si se pune in oala, oala trebuie sa ...
body line

adauga_bannerul_tau