Retete de Post 2014
close
info
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separator







addf
separator separator
separator
cat1

Retete Culinare de Post: Pizza de post


Retete Culinare de Post: Pizza de post Ingrediente: Blat pizza, margarina vegetala, rosii, mezeluri de post, tofu, ciuperci, masline, alte legume dupa preferinte, sare, boia ardei iute. Mod de preparare: Se unge blatul cu margarina, peste care se adauga ingredientele de mai sus maruntite. Se orneaza cu felii de rosii pe deasupra si masline. Se incinge cuptorul si se baga vasul in care am pus blatul timp de 7 - 10 min.
body line
cat1

Supa de rosii cu fidea


Retete de Post - Supa de rosii cu fidea Postul Craciunului 2012 incepe pe 15 noiembrie si se incheie pe 24 decembrie. In Postul Craciunului avem dezlegare la peste sambata si duminica. Ingrediente: 2 kg rosii 2 morcovi 2 cartofi 1 radacina de pastarnac 1 telina mica 2 ardei grasi 1 ceapa 150 gr fidea de post 2 pahare de apa Sare si piper Mod de Preparare: Se spala si se curata toate legumele. Morcovii, pastarnacul, telina, ...
body line
cat1

Mancare de cartofi cu fenicul


Retete de Post - Mancare de cartofi cu fenicul Postul Craciunului 2012 incepe pe 15 noiembrie si se incheie pe 24 decembrie. In Postul Craciunului avem dezlegare la peste sambata si duminica. Ingrediente: 1 radacina mare de fenicul 4 cartofi 1 ceapa 2 catei de usturoi 1/2 lingurita de seminte de fenicul Ulei de masline Sare si piper Mod de Preparare: Se spala si se curata toate legumele. Ceapa, usturoiul si radacina de fenicul se ...
body line
cat1

Salata de conopida


Retete de Post - Salata de conopida Postul Craciunului 2012 incepe pe 15 noiembrie si se incheie pe 24 decembrie. In Postul Craciunului avem dezlegare la peste sambata si duminica. Ingrediente: 1 conopida medie 100 gr masline taiate 1 ceapa rosie 1 catel de usturoi 1 lamaie 2 linguri mustar Ulei de masline Sare Mod de Preparare: Conopida se spala bine si se desface buchetele. Se pune in apa clocotita cu putina sare, timp de 10 ...
body line
cat1

Supa de telina


Retete de Post - Supa de telina Postul Craciunului 2012 incepe pe 15 noiembrie si se incheie pe 24 decembrie. In Postul Craciunului avem dezlegare la peste sambata si duminica. Ingrediente: 2 radacini mari de telina 2 rosii 500 ml supa de legume 1 lingura orez 1/ 2 lamaie Sare si piper Mod de Preparare: Se spala orezul s se lasa in apa la inmuiat. Se spala si se curata telina, 3/4 din ea se taie cuburi si se pune la fiert in supa, ...
body line
cat1

Mancare de mazare


Retete de Post - Mancare de mazare Postul Craciunului 2012 incepe pe 15 noiembrie si se incheie pe 24 decembrie. In Postul Craciunului avem dezlegare la peste sambata si duminica. Ingrediente: 250 gr mazare uscata 500 gr rosii 300 gr dovlecei 200 gr fasole verde 1 lingura pasta de rosii 1 ceapa 1 catel de usturoi 3 linguri de ulei 3 lingurite de chimen Sare si piper Mod de Preparare: Se pune la inmuiat seara pentru a doua zi ...
body line
cat1

Salată de legume de post


Salata de post se face din legume precum morcovi, cartofi, patrunjel, telina etc. tocate mărunt, cu adaos de maioneză şi muştar. Ingrediente 4 morcovi 2 rădăcini de pătrunjel 2 cartofi 0,5 ţelină 5 castraveţi muraţi 3 cepe 1 conservă de mazăre boabe sau de porumb 1 linguriţă muştar 5 linguriţe de maioneză de post Mod de preparare Morcovul, pătrunjelul, ţelina şi cartofii se fierb in coaja, se lasă să se răcească dupa care se curata şi ...
body line
cat1 video

Tarta de post cu pere


Retete de post – Tarta de post cu pere Va prezentam o reteta, un desert de post, Tarta de post cu pere. Aveti nevoie de faina, gem, pere, praf de copt, scortisoara, putin ulei, zahar, zahar vanilat. Urmareste filmul pentru a vedea cum se prepara. Pofta buna la Tarta de post cu pere! Daca v-a placut reteta de Tarta de post cu pere, va rugam sa ne dati LIKE aici, in pagina articolului. Multumim.
body line

adauga_bannerul_tau