Retete Salate 2014
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separator







addf
separator separator
separator
cat1

Salata de vinete


Salata de vinete este cea mai la indemana salata. Salata de vinete este o specialitate culinara romaneasca preparata din vinete coapte si tocate marunt. Este important sa curatati vitetele cat mai fierbinti, daca le lasati mult in coaja, sa se raceasca pot capata un gust amar. Vinetele se coc pana cand se arde coaja, iar apoi sunt curatate si tocate marunt. Se adauga ulei si sare dupa gust. Un ingredient optional este usturoiul, ...
body line
cat1

Salata Arabeasca de Rucola


Ingrediente: 1 legatura de rucola ( nume alternativ: rocca, jarjir) 2 fire de ceapa verde ( sau o ceapa mica rosie) sucul de la o lamaie 3 linguri ulei de masline 2 lingurite sumac sare dupa gust Mod de preparare: Rucola se spala si se curata de cozi, dupa care se taie mai mare; daca frunzele sunt mici se pot lasa intregi. Ceapa verde se taie marunt. Intr-un bol se amesteca rucola cu sumacul, sarea, sucul de lamaie si uleiul de ...
body line
cat1 video

Cum sa gatesti o salata Caesar


Invata acum cum sa gatesti o gustoasa salata Caesar! Urmareste acest video pentru a vedea ce ingrediente iti trebuie si cum poti pregati in cateva minute o salata Caesar.
body line
cat1

Retete: Salata de vara


Salata de vara Ingrediente: salata verdeceapa verderidichimaslinebranza sarata (telemea de oaie sau capra)12 oualamaieuleimustar finfrunze de patrunjel proaspat Mod de preparare: Se fierb ouale tari. Pe un platou se asaza un strat de salata, spalata bine si taiata fideluta, peste salata se asaza un strat de ceapa verde tocata marunt. Se stoarce, apoi, cca. 1/2 lamaie si se asterne un strat de branza rasa fin. Se taie 10 oua in jumatati (pe ...
body line
cat1

Retete de vara: Salata japoneza


Retete de vara: Salata japonezaIngrediente 150 g orez, 50 g ciuperci, 1 telina, 1 portie de sos Remulad.Mod de preparare Se fierbe orezul, se strecoara, se amesteca cu ciupercile fierte cinci minute in apa cu otet. Se rade telina, se asaza in strecuratorul de supa, se afunda pentru un minut in zeama in care au fiert ciupercile, apoi se scurg. Se amesteca orezul cu ciupercile si telina apoi se toarna sosul Remulad deasupra. Se serveste rece.
body line
cat1

Salata cu branza


Reteta Salata cu branza Ingrediente: - 1 salata verde - 1 castravete - 4 rosii - 2 morcovi - 150 gr cas - 2 buc ceapa verde - 4 linguri ulei de masline - 2 linguri de otet balsamic - 2 linguri de seminte decojite - sare, piper Mod de preparare: Se spala si se curata legumele. Morcovul se rade pe razatoarea mare, iar ceapa, castravetele si rosiile se taie rondele subtiri, salata se poate taia fasii sau rupe bucati mai ...
body line
cat1

Salata de sfecla rosie cu dressing de iaurt


Sfecla rosie este foarte sanatoasa, este plina de vitamine si este un remediu eficient impotriva anemiei. In aceasta primavara iti recomandam sa incerci o retea de Salata de sfecla rosie cu dressing de iaurt. Pentru aceasta salata se foloseste sfecla coapta, deoarece isi pastreaza cel mai bine vitaminele si roseata specifica. Pentru a prepara o Salata de sfecla rosie cu dressing de iaurt ai nevoie de urmatoarele ingrediente: Pentru Salata de ...
body line
cat1

Salata de orez cu legume si ananas


Te-ai saturat de banala garnitura de orez preparata in garba? Incearca o Salata de orez cu legume si ananas. Salata de orez cu legume si ananas este savuroasa si consistenta. Pentru a prepara o Salata de orez cu legume si ananas ai nevoie de: 300 g orez prefiert, special pentru salate 200 g fasole rosie 200 g ananas proaspat 1 lingurita sofran 2 lingurite Secretul gustului piper negru macinat 2 legaturi patrunjel 4 rosii cherry 2 ardei ...
body line

adauga_bannerul_tau