Bors de miel
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separator







addf
separator separator
separator
Home / Retete Culinare / Retete de Mancare / Bors de miel

Bors de miel

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Bors de miel
Poate te intereseaza si...

Bors de miel
Pentru un Bors de miel ne trebuie:
- 1-1,5 kg carne de miel (partile cu oase: spate, coaste...)
- ceapa, morcov, radacina de patrunjel, telina (cam ca la ciorba de vitel)
- multa verdeata, in special leustean verde
- 1 l de bors, sau un plic din magazin
Se face foarte usor: se spala bine carnea, se pune la fiert in apa rece cat s-o acopere, dar nu prea multa (carnea fierbe repede), eventual se mai adauga apa pe parcurs, dar atentie ca urmeaza sa puneti si borsul. Dupa ce da in clocot se spumuieste si se adauga si zarzavatul curatat, spalat si tocat marunt. Cand sunt fierte puneti Borsul de miel (daca este lichid se da in clocot inainte si apoi se adauga), daca este la plic, dupa instructiunile lor. Oricum se pune dupa gust, depinde cat de acra o vreti. La sfarsit se pune verdeata tocata.


Sursa: internet

Acest articol a fost citit de 3834 vizitatori

Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau