Retete de Mancare, Cartofi taranesti
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separator







addf
separator separator
separator
Home / Retete Culinare / Retete de Mancare / Cartofi taranesti

Cartofi taranesti

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Cartofi taranesti
Va prezentam o reteta de cartofi taranesti, ce poate fi servita ca garnitura, cu orice tip de carne sau carnaciori.
Cartofii taranesti merg mai bine cu friptura de porc, costita la gratar, carnaciori (de preferat tot la gratar) sau fara carne, dar cu o salata de sezon.

Ingrediente
1 kg cartofi
2 cepe
1 ardei gras rosu
150 gr costita afumata
patrunjel
sare, piper, boia de ardei

Mod de preparare
Cartofii spalati se pun la fiert in coaja, in apa cu sare.
Se scot dupa 20 minute si se curata fiind calduti si se taie in bucati mai groase.
Ceapa si ardeiul se curata si se taie felii subtiri, iar costita afumata in cubulete medii.
Se inabusa 3 minute in ulei si putina apa ceapa, dupa care se adauga ardeiul si costita afumata si se mai lasa pe foc inca 2-3 minute.
Ulterior se adauga si cartofii, amestecand cu grija sa nu se sfarame, se condimenteaza dupa gust si se lasa pe foc 5 minute.
La final se adauga patrunjel tocat fin.






Acest articol a fost citit de 2215 vizitatori

Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

Comentarii (1)


adauga_bannerul_tau