Fasolea verde
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separator







addf
separator separator
separator
Home / Retete Culinare / Retete de Mancare / Fasolea verde

Fasolea verde

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Fasolea verde
Fasolea verde este disponibila tot anul, mai ales din mai pana in octombrie. Fasolea de calitate ar trebui sa aiba o teaca lunga si sa fie frumos colorata. Nu ar trebui sa aiba pete si ar trebui sa se rupa usor daca este indoita. Exista cateva soiuri interesante de fasole verde pe piata-cea chinezeasca si cea frantuzeasca sunt doua soiuri foarte bune care ar trebui depozitate la congelator. Pentru asta, trebuie sa pui fasolea nespalata intr-o punga de plastic.
Preparare: Scurteaza sau rupe fasolea la ambele capete(o slujba excelenta pentru copii care vor sa te ajute). Fasolea trebuie spalata in multa apa rece si curata inainte sa fie gatita.
Iata cateva idei simple de preparare a fasolei verzi:
Fa un strat de fasole verde, felii de rosii si inele de ceapa pe un platou.
Soteaza fasolea verde in unt pana ce devine crocanta. Chiar inainte de servire, pune niste branza cu mucegai albastru si cubulete de bacon.
Adauga putin otet balsamic peste fasolea sotata in prealabil chiar inainte de servire.
Adauga fasole verde taiata in supa sau risotto chiar inainte sa incepi sa le prepari.
Dezgheata si scurge un pachet de fasole frantuzeasca congelata. Poti sa folosesti fasolea pentru realizarea unei umpluturi.
Fasolea verde si bucatile de tofu sunt ideale pentru o mancare chinezeasca. Nu uita sa adaugi condimente dupa bunul plac.






Acest articol a fost citit de 2130 vizitatori

Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau