Friptura de miel
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separator







addf
separator separator
separator
Home / Retete Culinare / Retete de Mancare / Friptura de miel

Friptura de miel

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Friptura de miel
Se apropie sarbatorile de Paste si nu trebuie sa lipseasca friptura de miel.
V-am pregatit o reteta de friptura de miel. Friptura de miel reusita este secretul mesei pascale.
Pofta buna la Friptura de miel!
Ingrediente Friptura de miel:
3kg pulpa de miel, usturoi (7 catei), ulei, sare, piper
Mod de preparare Friptura de miel
Carnea de miel spalata si curatata se impaneaza cu usturoi, dupa care se presara cu sare si piper. Se aseaza
intr-o tava ( de preferinta inalta), se pune uleiul si o cana de apa rece. Se baga tava la cuptor, la foc mic si
din cand in cand carnea se stropeste cu zeama lasata in tava. Se rumeneste bine pe ambele parti si se serveste
calda cu diverse garnituri.




Sursa: Friptura de miel

Acest articol a fost citit de 2685 vizitatori

Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau