Friptura de miel
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separator







addf
separator separator
separator
Home / Retete Culinare / Retete de Mancare / Friptura de miel

Friptura de miel

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Friptura de miel
Poate te intereseaza si...

Friptura de miel
Pentru Friptura de miel cele mai bune sunt pulpele din spate.
Se spala carnea, se sareaza si se aseaza intr-o tava. Cu un cutit ascutit se fac crestaturi din loc in loc si se introduc bucatele de slanina si catei de usturoi; se pot adauga si condimente speciale pentru carne de miel, apoi se pun cateva linguri de ulei si apa, atat cat sa stea carnea jumatate acoperita. Friptura de miel se baga la cuptor si din cand in cand se umezeste carnea cu sosul format, el va scadea cu timpul si atunci completam cu vin alb.
Friptura de miel este buna si calda cu salata verde si garnitura de cartofi, dar si rece.


Sursa: internet

Acest articol a fost citit de 4081 vizitatori

Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau