Friptura indopata
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separator







addf
separator separator
separator
Home / Retete Culinare / Retete de Mancare / Friptura indopata

Friptura indopata

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Friptura indopata
Calda sau rece, ca aperitiv sau fel principal, Friptura indopata trebuie incercata. Iti propunem o reteta de Friptura indopata, gustoasa si aratoasa, ideala pentru un pranz sau o cina speciala.

Pentru a prepara o Friptura indopata ai nevoie de:
1 kg pulpa de porc dezosata
3-4 carnati proaspeti
1 capatana de usturoi
500 g costita proaspata de porc
1-2 linguri malai
1-2 linguri pesmet
1 lingura faina
1 lingurita cimbru uscat
1 lingurita rozmarin uscat
3-4 fire cimbrisor
sare
piper
ulei

Cum prepari o Friptura indopata:
Freaca bine pulpa de porc cu sare, cresteaz-o si impaneaz-o cu usturoi. Fa 2-3 gauri in mijlocul acesteia, in care baga carnatii.
Intr-un bol, amesteca faina, pesmetul, malaiul si condimentele (in afara de cimbrisor). Leaga apoi pulpa cu o sfoara de bucatarie.
Tavaleste carnea prin amestecul obtinut, cat mai bine, pentru ca sa prinda crusta.
Pune intr-o tava o cana cu apa, o ceasca cu ulei si costitele de porc, desfacute ca un pat. Asaza deasupra pulpa indopata.
Baga la cuptor si lasa la foc iute, timp de 10 minute, apoi la foc potrivit inca 40-50 de minute.
Serveste cu cimbrisor deasupra si garnitura de cartofi sau legume.







Acest articol a fost citit de 1501 vizitatori

Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau