Retete de mancare. Muschi de porc cu sos de vin
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separator







addf
separator separator
separator
Home / Retete Culinare / Retete de Mancare / Muschi de porc cu sos de vin

Muschi de porc cu sos de vin

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Muschi de porc cu sos de vin
Daca vreti sa va impresionati prietenii la o cina, incercati aceasta reteta de Muschi de porc cu sos de vin licoros si o garnitura inedita.

Ingrediente
Muschi de porc – 500 gr
Prosciutto crudo – 50 gr
Supa de pui – 400 ml
Smantana – 50 gr
Malai – 150 gr
Banza de capra – 30 gr
Parmezan 20 gr
Usturoi – 20 gr
Ulei de masline – 30 gr
Vin liciros – 50 ml
Sare, piper

Mod de preparare
Cateii de usturoi se taie in sferturi si se impaneaza muschiuletul de porc.
Apoi se ruleaza in prosciutto si se rumeneste cateva minute in ulei incins, ulterior se aseaza pe o tava care se baga la cuptor pentru 10 minute, la 200 grade.
In tigaia cu ulei se adauga vinul licoros si putina supa (apox. 50 – 70 ml) si se dau in clocot.
Restul de supa se pune separat la fiert. Cand firbe se adauga malaiul (ca la mamaliga).
Cand incepe sa prinda consistenta se adauga smantana, banza de capra si parmezanul. Se mai tine pe foc 2-3 minute.

Se serveste muschiul de porc cu sos si garnitura preparata.

Pofta buna!







Acest articol a fost citit de 1028 vizitatori

Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau