Retete de mancare, Piept de pui cu portocale
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separator







addf
separator separator
separator
Home / Retete Culinare / Retete de Mancare / Piept de pui cu portocale

Piept de pui cu portocale

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Piept de pui cu portocale
Pentru un praz sau o cina deosebita daca ai invitati, ii poti impresiona pregatind ceva mai deosebit - Piept de pui cu portocale.
Va prezentam o reteta exotica de piept de pui cu portocale cu garnitura de broccoli, perfecta pentru o masa deosebita.

Ingrediente
2 bucati de piept de pui dezosat
800 gr broccoli
2 portocale
100 gr fulgi de migdale
2 pahare de vin alb
3 linguri unt
1 lingura ulei
1 lingura faina
sare, piper
patrunjel

Mod de preparare
Carnea spalata se taie felii mai groase.
Se sterg bacatile de carne pentru a se usca, si se inabusa putin in unt topit si ulei.
Dupa 2 minute se adauga si fulgii de migdale si se mai prajesc impreuna inca 3 minute.
Apoi se presara faina si se amesteca periodic, se toarna treptat sucul de la cele 2 portocale si vinul.
Se condimenteaza dupa gust, se acopera vasul si se tine la foc mic inca 10 minute.
Broccoli se desface buchetele si se opareste in apa cu sare.
Dupa cele 10 min, puiul se introduce la cuptor pentru inca 10 minute.
Se serveste pe farfurie pui cu sos de portocale, cu broccoli si patrunjel tocat marunt, iar de decor puteti adauga si 1-2 felii subtiri de portocala.






Acest articol a fost citit de 2235 vizitatori

Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

adauga_bannerul_tau