Retete Culinare: Drob de Miel
close
info
închide
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
separator
separator
separator







addf
separator separator
separator
Home / Retete Culinare / Retete de Mancare / Retete Culinare: Drob de Miel

Retete Culinare: Drob de Miel

Reseteaza Micsoreaza Mareste

Retete Culinare: Drob de Miel
Poate te intereseaza si...

Retete Culinare: Drob de Miel
 
Ingrediente
Ficatul, plaminii, splina si rinichii de la un miel, 150 gr ceapa, 100 gr franzela, 50-80 ml untdelemn, 100 ml smantana, 3-4 oua, sare, piper, enibahar, marar, patrunjel, tarhon.
 
Mod de preparare
Maruntaiele de miel se spala bine la un jet de apa rece.
Ceapa taiata marunt se caleste un minut, in 5-6 linguri de untdelemn, apoi se adauga plaminii taiati in bucati mici, rinichii taiati in jumatate, pe lungime, apoi crestati in 2-3 locuri si bine spalati, o lingurita cu varf de sare, cate un varf de lingurita din fiecare condiment macinat, lasand sa se prajeasca la foc mic acoperite, pana cand scade apa ce o lasa.
Reci, se trec prin masina de tocat impreuna cu ficatul crud si franzela muiata o clipa in apa rece si bine stoarsa. La tocatura se adauga smantana, ouale intregi, cateva frunze de ceapa verde taiate in felii subtiri, cate o lingurita din verdeata preferata taiata marunt, sau din toate, dupa gust. Se amesteca bine.


Timp preparare : aprox. 120 minute

Va dorim Pofta Buna si Un Paste Fericit!




Acest articol a fost citit de 7130 vizitatori

Răspunde

2000 caractere rămase


1956 caractere rămaseMin. 40 caractere
  Trebuie sa ai cont pe PerfectLady.ro pentru a putea comenta.
Daca nu ai cont click aici!

Nu uita: Orice cont iti poate aduce 50 euro lunar. Afli cum!
Click aici pentru autentificare

Comentarii (1)


adauga_bannerul_tau